Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς 1-0 (vids)

Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς 1-0 (vids)

bet365

Προβάδισμα - έστω και μικρό - για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa Libertadores για την Ρίβερ, που επικράτησε με 1-0 στο «Μονουμεντάλ» της Μπόκα.

Το πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa Libertadores, πήρε η Ρίβερ Πλέιτ, που επικράτησε στο superclásico της Μπόκα Τζούνιορς με 1-0 στο «Μονουμεντάλ». Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κάρλος Σάντσες στο 82' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

«Χρυσή αλλαγή» για τους γηπεδούχους, ο Γκονσάλο Μαρτίνες, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο και 7 λεπτά αργότερα κέρδισε από τον Μαρίν. Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό, με δυνατές μονομαχίες, αλλά και χτυπήματα εκτός φάσεις. Αυτός που τελικά την... πλήρωσε, ήταν ο Τεόφιλο Γκουτιέρες, που στο 89' αποβλήθηκε και θα χάσει την ρεβάνς στο «Μπομπονέρα».

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Μπαροβέρο, Μαμάνα, Μαϊδάνα, Ραμίρο Φούνες Μόρι, Βανχιόνι, Κρανεβίτερ, Πόνσιο (74' Μαγιάδα), Κάρλος Σάντσες, Ντριούσι (72' Γκονσάλο "Πίτι" Μαρτίνες), Μόρα, Τεόφιλο Γκουτιέρες.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Οριόν, Μαρίν, Κάτα Ντίας (34' Γκιγιέρμο Μπουρδίσο), Τορσιγλιέρι, Κολάσο, Κούμπας, Πάμπλο Πέρες, Γκάγκο, Λοδέιρο, Παβόν (77' Καρίσο), Καλέρι (88' Οσβάλντο).
*κόκκινη 88' Τεόφιλο Γκουτιέρες

 

Τελευταία Νέα