U-17: Ελλάδα - Ρωσία 2-2

U-17: Ελλάδα - Ρωσία 2-2

U-17: Ελλάδα - Ρωσία 2-2

bet365

Η Εθνική Κ17 αν και προηγήθηκε δύο φορές, τελικά έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με αντίπαλο την Ρωσία στη πρεμιέρα της στο Euro U17 που διεξάγεται στη Βουλγαρία. Νίκη 5-0 για τη Γαλλία επί της Σκωτία στο άλλο ματς του ομίλου.

Μπορούσε και καλύτερα η Εθνική Παίδων στην πρεμιέρα της στο Euro U17 της Βουλγαρίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο και θα μπορούσε να έχει πανηγυρίσει και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Γεωργόπουλου, κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 37' με τον Κιρτζιαλίδη, ο οποίος μετά από πάσα του Λημνιού με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαξιμένκο και έκανε το 1-0. Η Ρωσία όμως είχε την απάντηση και στο 59' ισοφάρισαν με σουτ του Πλέτνεφ πέντε λεπτά πριν η Εθνική πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Συγκεκριμένα στο 64' μετά από πολύ ωραία έμπνευση του Μίγγου, ο Παυλίδης με σουτ έκανε το 2-1. Όμως, οι διεθνείς αν και έδειχναν να μπορούν να κρατήσουν αυτό το σκορ, τελικά λύγισαν και στο 72' ο Ντενίσοφ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Λομοβίτσκι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Παίδες είχαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τελικά τη νίκη, αλλά τόσο ο Ευαγγέλου, όσο και ο Καραμήτος δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 2-2.

Στα θετικά για την Εθνική ομάδα το γεγονός πως η Γαλλία στο άλλο παιχνίδι επικράτησε άνετα με 5-0 της Σκωτίας και πλέον θέλει τη νίκη κόντρα στη Ρωσία για να πάρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό θα σημαίνει ότι οι Γάλλοι θα είναι αδιάφοροι στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Εθνική.

Από την άλλη, η Ελλάδα αγωνίζεται την Κυριακή με τη Σκωτία και στοχεύει στη νίκη που θα την κάνει φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου που δίνει και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος δήλωσε στο epo.gr ότι «πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό, όμως αν κάποιος πρέπει να στενοχωρηθεί για το αποτέλεσμα είμαστε εμείς, γιατί είχαμε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Δείξαμε πάθος και αγωνιστική πειθαρχία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και κρατάμε ως όφελος την απόδοσή μας και την καλή ψυχολογική κατάσταση».

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου (67' Καραμήτος), Ρέτσος, Νάτσος, Μίγγος, Παυλίδης (76' Δοδοντσάκης), Λημνιός, Τσίγγος, Κιρτζιαλίδης (47' Χατζηδίμπας).

ΡΩΣΙΑ: Μαξιμένκο, Κοτόφ, Καλούγκιν, Τατάεφ, Λομοβίτσκι, Γαβρίλοφ, Μαχατάτζε (69' Μπραγκίν), Τσιγκάνκοφ, Σελιούκοφ (52' Ντενίσοφ), Λισόφ (41' Πλέτνεφ), Γκαλάτζαν.

 

Τελευταία Νέα