Τέλος από τη Βέροια ο Λαναρής, ανακοινώθηκε ο Βρύζας

Τέλος από τη Βέροια ο Λαναρής, ανακοινώθηκε ο Βρύζας

Gazzetta team
Τέλος από τη Βέροια ο Λαναρής, ανακοινώθηκε ο Βρύζας

bet365

Ο Γιώργος Λαναρής παραιτήθηκε από το πόστο του γενικού αρχηγού που είχε στη Βέροια, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βρύζα.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να βάλουν περιοριστικό όρο στο Γιώργο Λαναρή απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον μέχρι να γίνει η δίκη για την «εγκληματική οργάνωση».

Ετσι, ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδας της Ημαθίας υπέβαλλε την παραίτησή του, η οπιία και έγινε δεκτή.

Η ενημέρωηση της ΠΑΕ κι η δήλωσή του:

«Την παραίτησή του από γενικός αρχηγός της ομάδας, υπέβαλε χθες ο Γιώργος Λαναρής. Στην επιστολή του προς την ΠΑΕ ο κ.Λαναρής αναφέρει τα εξής:

«Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ, ώστε η δικαστική μου περιπέτεια να μην σταθεί εμπόδιο στην αγαπημένη μου ομάδα. Ο περιοριστικός όρος που μου επεβλήθη με πληγώνει αφάνταστα, καθώς αφιέρωσα ολόκληρη τη ζωή μου στα γήπεδα. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Γιώργος Λαναρής. Είμαι βέβαιος ότι στην τελική εκδίκαση της υπόθεσης θα λάμψει η αλήθεια».

Η παραίτηση Λαναρή, έγινε δεκτή από την διοίκηση της ΠΑΕ».

Στη συνέχεια η Βέροια έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ζήση Βρύζα.

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι επήλθε σε συμφωνία με τον κ.Ζήση Βρύζα ο οποίος από σήμερα εκτελεί χρέη Γενικού και Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας», αναφέρει συγκεκριμένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα