Κόλκα: «Έτοιμος παίκτης ο Λοντ»

Κόλκα: «Έτοιμος παίκτης ο Λοντ»

Gazzetta team
Κόλκα: «Έτοιμος παίκτης ο Λοντ»

bet365

Σούπερ χαρακτήρισε τη κίνηση του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Λοντ, ο Γιόνας Κόλκα, που θεωρεί τον συμπατριώτη του έτοιμο ποδοσφαιριστή παρά τη μικρή του ηλικία.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ρόμπιν Λοντ, ο Γιόνας Κόλκα. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, έδωσε μια... πρώτη γεύση για το τι να περιμένουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» από την συμπατριώτη του, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal».

Εκεί, χαρακτήρισε σούπερ τη κίνηση του Παναθηναϊκού να αγοράσει τον Λοντ, τον οποίο θεωρεί ότι καλύτερο έχει να δείξει αυτή τη στιγμή το φιλανδικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πω δεν τον θεωρεί απλά ταλέντο, αλλά ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο επικεφαλής των ακαδημιών της Αϊντχόφεν, είπε: «Στα δικά μου μάτια θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια εξαιρετική επένδυση και μια σούπερ μεταγραφική κίνηση. Ο Λοντ είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο φιλανδικό ποδόσφαιρο. Ειλικρινά, εάν θα διάλεγα αυτή τη στιγμή έναν παίκτη από το πρωτάθλημα της πατρίδας μου, θα ήταν αυτός. Είναι πολύ καλός δημιουργικά, παίκτης με καθαρή σκέψη και πολύ καλό σουτ. Δεν διστάζει να παίρνει πρωτοβουλίες, ενώ παράλληλα, λόγω ταχύτητας και προσόντων δεν παραμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα. Τρέχει, πιέζει, συμμετέχει πολύ και ανασταλτικά.

Δεν είναι απλά ένα ταλέντο. Για μένα ο Λοντ είναι αυτή τη στιγμή ένας πλήρης και έτοιμος παίκτης και πιστεύω θα ταιριάξει απόλυτα με τη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού. Γενικά ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που ξέρει πως να “απορροφάει” και να βάζει σωστά στο παιχνίδι του παίκτες που προέρχονται από τη Σκανδιναβία. Εκτιμώ λοιπόν ότι θα ταιριάξει πολύ στην ομάδα, γιατί εκτός των άλλων έχει πολύ καλή νοοτροπία ως ποδοσφαιριστής».

Σε ερώτηση για το αν θα έδινε κάποια συμβουλή στον Λοντ, τόνισε: «Θα του έλεγα μόνο ένα πράγμα: Μικρέ, δούλεψε σκληρά. Έχεις μπροστά σου μια σπουδαία ευκαιρία να εξελιχθείς και να ανέβεις επίπεδο, σε ένα πολύ καλό κλαμπ, που σου προσφέρει ένα πολύ σωστό περιβάλλον για να δουλέψεις. Εύχομαι να πετύχεις και να κατακτήσεις πολλούς τίτλους με τον Παναθηναϊκό...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα