Ομάρ και άλλοι τρεις εκτός

Ομάρ και άλλοι τρεις εκτός

bet365

Ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πλατανιά. Εκτός ο Ομάρ καθώς και οι Γιαννούλης, Σαντάνα και Στρέζος. Μέρος της προπόνησης έκανε ο Μποτία.

Πρωινή προπόνηση είχαν την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Άρχισαν έτσι την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Το πρόγραμμα είχε δουλειά πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στην κατοχή και την πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με δίτερμα σε κλειστό χώρο και γρήγορες εναλλαγές. Ο Μποτία ακολούθησε μέρος του προγράμματος με την ομάδα και συνέχισε με ατομικό. Ατομικό και θεραπεία έκανε ο Ελαμπντελαουί, όπως και οι Γιαννούλης, Σαντάνα και Στρέζος. Για τον Ομάρ τα δεδομένα που σας είχαμε αναφέρει από χθες δεν προκύπτει να έχουν αλλάξει ενώ ο Μπενίτες προπονείται κανονικά παρά την κάκωσή του στον αγκώνα. Ο Μανιάτης συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Την Πέμπτη οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα θα γυμναστούν στις 10 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα