Βλέπει Ατσού ο Ολυμπιακός!

Βλέπει Ατσού ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Κρίστιαν Ατσού στη λίστα του Περέιρα! Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr o τεχνικός του Ολυμπιακού εξέφρασε το ενδιαφέρον για την απόκτησή του εξτρέμ της Τσέλσι. Τα Μπλε... λαβράκια!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τις μεταγραφές εντός συνόρων και πλέον το βλέμμα στρέφεται στο εξωτερικό, εκεί όπου Αγγλία, Ιταλία και Πορτογαλία έχουν μπει στο στόχαστρο! Ο Βίτορ Περέιρα έχει καταρτίσει λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ έχει αρχίσει και τις επαφές! Μια από αυτές ήταν με τον Ζοσέ Μουρίνιο και στη συνομιλία τους κυριάρχησαν παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν στους Πειραιώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, o Βίτορ Περέιρα έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Κριστιάν Ατσού, τον παίκτη που έκανε μαγικές εμφανίσεις στα γήπεδα της Βραζιλίας με τη Γκάνα. Ο 23χρονος πλάγιος μέσος ήταν δανεικός φέτος στην Εβερτον από την Τσέλσι, ωστόσο είναι ποδοσφαιριστής που χρωστά πολλά στον προπονητή των «ερυθρόλευκων», μιας και πήρε πολλά από τη θητεία του στην Πόρτο!

Ο Περέιρα έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του για την παραχώρηση του Γκανέζου είτε με μεταγραφή είτε με τη μορφή δανεισμού «πιέζοντας» πως θα είναι ιδανική ευκαιρία για τον ποδοσφαιριστή να παίξει στον Ολυμπιακό και στο Τσάμπιονς Λιγκ! Για την περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ ρωτήθηκε και ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του, ανάβοντας έτσι ακόμα ένα... πράσινο φως!

Αυτός είναι ο Ατσού!

Η Πόρτο βρήκε το λαβράκι στη Γκάνα και το 2010 ο παίκτης αγωνίστηκε με την ομάδα Νέων. Στην πρώτη χρονιά του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο των «Δράκων», ο Ατσού δόθηκε δανεικός στη Ρίο Αβε για να «ψηθεί». Σε 30 εμφανίσεις του ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ πέτυχε 6 γκολ και... ανάγκασε τον Περέιρα να ζητήσει την επιστροφή του. Η εικόνα του εξαιρετική, 17 ματς στο πρωτάθλημα, 8 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ βοήθησε τα μέγιστα, ώστε η Πόρτο να κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Η Τσέλσι τον «τσίμπησε», αλλά με το... καλημέρα τον έστειλε στο Αρνεμ και τη Φίτεσε, όπου έπαιξε σε... όλες τις θέσεις και εντυπωσίασε! Έπαιξε κυρίως στο κέντρο, είχε 26 συμμετοχές και πέτυχε 5 γκολ! Αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς και έστειλε... μήνυμα επιστροφής! Φέτος έκανε ντεμπούτο ως δανεικός στην Εβερτον, αλλά «έπεσε» πάνω σε παίκτες που δεν... έβγαιναν από την ενδεκάδα, όπως ο Μιραλάς. Έχει 13 συμμετοχές με τα «ζαχαρωτά» και 2 ασίστ!

Όσο για τις διεθνείς συμμετοχές, αναντικατάστατο μέλος της Γκάνας. Ηταν ο καλύτερος της παίκτης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και βοήθησε ώστε η ομάδα του να βρεθεί στον τελικό του Κόπα Αφρικα. Βρέθηκε στην κορυφαίο ενδεκάδα του τουρνουά, όχι όμως και με την κούπα στα χέρια του.

Μπλε... λαβράκια!

Μπορεί να ξεχωρίζει η περίπτωση του Κρίστιαν Ατσού, ωστόσο ο Περέιρα βλέπει κι άλλες περιπτώσεις από την Τσέλσι! Ο Τσέχος Τόμας Κάλας είναι από τους παίκτες με υποσχέσεις. Κεντρικός αμυντικός που μπορεί όμως να παίξει με επιτυχία και στη δεξιά πτέρυγα. Ο 22χρονος αμυντικός έχει συμμετοχές με τους Μπλε, ωστόσο τη φετινή σεζόν έπαιξε σε Κολονία για έξι μήνες και στη συνέχεια στη Μίντλεσμπρο.


Ο Ντάνιελ Πάσαλιτς είναι από τους παίκτες που μπορεί να δώσει πολλά. Στα 19 του χρόνια ο διεθνής Κροάτης μέσος αγωνίζεται ως δανεικός στην Ελτσε, ωστόσο έχει δηλώσει πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.


Μια άλλη περίπτωση είναι ο Λούκας Πιαζόν! Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος είναι δανεικός στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, όπου έχει 22 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ. Εχει ιταλικό διαβατήριο, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε κάνει εξαιρετική σεζόν με την Φίτεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα