Η... τρελή Ανζί!

Η... τρελή Ανζί!

bet365

Ο Αλεξάντρ Ουντάλτσοβ, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ανζί στις ημέρες του Κερίμοβ, έδωσε απολαυστική συνέντευξη για όλα τα τρελά που συνέβαιναν στην ομάδα.

Ο Αλεξάντρ Ουντάλτσοβ είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της Ανζί στις χρυσές ημέρες που ο Σουλεϊμάν Κερίμοβ είχε βάλει ένα καράβι χρήματα στον σύλλογο και έδωσε απολαυστική συνέντευξη για όλα όσα συνέβαιναν εκείνη την περίοδο.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος και το strip club

Όταν έφτασε ο Ρομπέρτο Κάρλος στη Ρωσία κόλλησε στο αεροδρόμιο. Με την Βραζιλία υπάρχει συμφωνία και δε χρειάζεται βίζα, όμως αυτό ισχύει μόνο για τους τουρίστες. Χρειάστηκε να επέμβω, για να τον αφήσουν να περάσει. Παίζαμε στο Γκρόζνι με την Ζενίτ για το Κύπελλο και ο Ρομπέρτο Κάρλος ήταν ο χειρότερος του γηπέδου. Μετά το ματς τον πλησίασε Ραμζάν Καντίροβ και του είπε: Αν συνεχίσεις να παίζεις έτσι, δεν πρόκειται να κερδίσουμε ούτε την Τέρεκ! Ο μεταφραστής, βέβαια, το άλλαξε κάπως...

Παίζαμε στο Περμ στις 12 το μεσημέρι και ο Ρομπέρτο Κάρλος γύρισε στις 7 το πρωί, μεθυσμένος. Είχε περάσει τη νύχτα σε strip club! Ο ίδιος το αρνήθηκε και χρειάστηκε να δούμε τις κασέτες από το κλειστό κύκλωμα του club, για να το επιβεβαιώσουμε... Τελικά, ο Κάρλος κοιμήθηκε για περίπου μία ώρα, όμως έπαιξε κανονικά στο ματς. Όχι μόνο αυτό, αλλά έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την Ανζί!».

Η σουίτα του Ετό, οι πυροβολισμοί στην Μαχατσκάλα και το επεισόδιο με τον Ντενίσοβ

«Αρχικά βρήκαμε μία σουίτα στο ξενοδοχείο Lotte Plaza για τον Ετό, όμως στο συμβόλαιο έλεγε ότι έπρεπε να βρούμε άνετο σπίτι, καθώς επιθυμία του ήταν να έρθει στη Ρωσία και η οικογένειά του. Έτσι, βρήκαμε μία πολύ ωραία έπαυλη στα νότια, μία διώροφη μονοκατοικία. Μέσα, είχε ξύλινη σκάλα. Ξαφνικά, ο Ετό άρχισε να διαφωνεί με τον σύλλογο για το ποιος θα έπρεπε να πληρώσει για να γίνει πιο ασφαλής η σκάλα, καθώς τα παιδιά κινδύνευαν να πέσουν. Μιλάμε για ένα ποσό που για τον ίδιο ήταν ψίχουλα. Αυτή ήταν η δικαιολογία του για να μείνει στο ξενοδοχείο. Ο σύλλογος τελικά πλήρωσε το ενοίκιο για δύο μήνες, όμως ο Ετό δεν έμεινε ποτέ στο σπίτι...

Γενικά ο Ετό είναι πολύ καλός τύπος. Κάποια στιγμή ταξιδέψαμε στην Μαχατσκάλα και στον δρόμο από το αεροδρόμιο μέχρι το στάδιο, όταν ακούσαμε πυροβολισμούς. Ο Ρομπέρτο Κάρλος, που έχει ζήσει στις φαβέλες, μέσα σε υψηλά επίπεδα εγκληματικότητας, κρύφτηκε πίσω από την κουρτίνα του λεωφορείου. Ο Ετό, όμως, κοίταζε με περιέργεια από το παράθυρο και έμοιαζε έτοιμος ακόμη και να κατέβει να δει τι συμβαίνει. Τίποτα δεν τον τρόμαζε.

Όταν ο Χίντινκ ήρθε, ο Ετό έγινε αφεντικό στα αποδυτήρια. Εκείνος καθόριζε την ενδεκάδα, εκείνος αποφάσιζε τα πάντα. Ουσιαστικά εκείνος ήταν προπονητής. Έτσι, ήρθε και το επεισόδιο με τον Ντενίσοβ, ο οποίος τον ρώτησε γιατί μονίμως γίνονται αλλαγή οι Ρώσοι. Ο Ετό ήθελε να είναι ηγέτης σε όλα και όταν ο Ρομπέρτο Κάρλος κατάλαβε τι γινόταν, ένιωσε περιττός. Τότε, έλαβε μία καλή πρόταση από την Τουρκία και έφυγε».

Ο... άσχετος Χίντινκ

«Ο Χίντινκ ήταν εξαιρετικός ψυχολόγος. Δεν ήταν, όμως, προπονητής. Πιστεύω ότι ο Γκους καταλαβαίνει λίγα από ποδόσφαιρο. Μετά από δύο μήνες δεν είχε αναπτύξει ούτε μία ιδέα. Πάντα έκανε μόνο αστεία. Για το ποδόσφαιρο, όμως, στην ουσία δεν έλεγε τίποτα. Γι' αυτό είχαμε προσλάβει τον Μιούλενστεν, ο οποίος προετοίμαζε τακτικά την ομάδα. Θυμάμαι πριν το πρώτο του ματς, όταν είπε: αποφασίσαμε πως θα παίξουμε αύριο. Οι βοηθοί του έδωσαν τον πίνακα με το σύστημα (4-3-3) και η μοναδική του παρατήρηση μετά από 5 δευτερόλεπτα ήταν να αλλάξουμε θέση στους δύο κεντρικούς αμυντικούς! Αυτό ήταν! Μετά πήγε να πιει καφέ. Μείναμε όλοι σοκαρισμένοι. Είναι τέλειος προπονητής για εθνική ομάδα. Ήξερε τα πάντα για τους παίκτες. Ήταν κορυφαίος ψυχολόγος».

Κοντά στο ατύχημα Μπουσουφά και Καρσελά

«Ο Μπουσουφά με τον Καρσελά πάντα ταξίδευαν στην Ολλανδία, όπου ζουν, στα ρεπό τους με ιδιωτικό αεροπλάνο. Μία φορά χρειάστηκε να επιστρέψουν με βλάβη στο σύστημα πλοήγησης, καθώς επέμεναν να φύγουν. Τελικά, γλίτωσαν την τελευταία στιγμή, καθώς υπήρχε συννεφιά και την τελευταία στιγμή ο πιλότος απέφυγε ένα βουνό, που δεν έβλεπε...».

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα