Τορίνο - Εμπολι 0-1

Τορίνο - Εμπολι 0-1

bet365

Ενα απίστευτο αυτογκόλ του πορτιέρε Παντέλι καταδίκασε σε ήττα (0-1) από την Εμπολι την Τορίνο, η οποία έχασε την ευκαιρία να μπει σε θέση Ευρώπης.

Η 34η αγωνιστική της Serie A ολοκληρωνόταν στο Olimpico του Τορίνο, όπου η Γκρανάτα ήθελε νίκη και τίποτα άλλο. Οχι μόνο για να τιμήσει και στο γήπεδο την Grande Toro που έφυγε στη Σουπέργκα αλλά και για να πατήσει στην 6η θέση, υπερτερώντας της Σαμπντόρια στην ισοβαθμία. Ενα τραγικό λάθος του Παντέλι μόλις στο 3', τελικά, καταδίκασε σε ήττα-μαχαιριά την ομάδα του Τζιαμπιέρο Βεντούρα, την ώρα που η Εμπολι πανηγύριζε και μαθηματικά την παραμονή της.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 3ο λεπτό, όταν ο Μορέτι γύρισε την μπάλα στον Παντέλι και αυτός με κάποιον... μαγικό τρόπο κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα του για το 0-1! Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν να καθαρίσουν από πολύ νωρίς το ματς αφού στο 4' είχαν δοκάρι με τον Βεσίνο και στη συνέχεια ήλεγξαν την κατάσταση, μέχρι να σημαδέψουν ξανά το δοκάρι. Αυτή τη φορά, στο 31', με κεφαλιά του Σαπονάρα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο δεύτερο 45λεπτο η Τορίνο εμφανίστηκε βελτιωμένη, έστω όχι πολύ, με αποτέλεσμα να πιέσει για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει σε αυτή. Η καλύτερη στιγμή της Γκρανάτα ήταν στο 87', όταν ο Μαξίμοβιτς πάσαρε στον Κουαλιαρέλα, αλλά ο Σέπε αντέδρασε σωστά στο σουτ, εντός περιοχής, του επιθετικού των γηπεδούχων και κράτησε το 0-1.

Τορίνο (Τζιαμπιέρο Βεντούρα): Παντέλι, Μαξίμοβιτς, Γκλικ, Μορέτι, Νταρμιάν, Γκονζάλες, Γκάτσι, Ελ Καντούρι (77' Φάρνερουντ), Μολινάρο (55' Μπρούνο Πέρες), Κουαλιαρέλα, Μαρτίνες (57' Μάξι Λόπες).

Εμπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέπε, Χίσα, Ρουγκάνι, Μπάρμπα, Μάριο Ρούι, Ζιελίνσκι (63' Κρότσε), Βαλντιφιόρι, Βεσίνο (71' Σινιορέλι), Σαπονάρα, Πουτσαρέλι, Μακαρόνε (75' Μχεντλίτζε).

 

SERIE A Τελευταία Νέα