Μήνυση φίλων του Ατρόμητου σε Φύσσα

Μήνυση φίλων του Ατρόμητου σε Φύσσα

Gazzetta team
Μήνυση φίλων του Ατρόμητου σε Φύσσα

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αρκετοί φίλαθλοι της περιστεριώτικης ομάδας θα κινηθούν νομικά εναντίον του Τάκη Φύσσα, λόγω της «ζημιάς» που προκάλεσε στο όνομα του συλλόγου

Η ιστορία που έχει διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα με τον Τάκη Φύσσα και τις καταγγελίες εναντίον Σπανού και Αγγελόπουλου (σχετικά με το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό) έφεραν τους δύο παράγοντες του Ατρόμητου στο γραφείο του ανακριτή. Μετά την απολογία των δύο δεν υπήρξε κανένας περιοριστικός όρος και πλέον ο πρόεδρος του Ατρόμητου αναμένεται να περάσει στην αντεπίθεση, αφού έκανε μήνυση και θα προχωρήσει και σε αγωγή εναντίον του Φύσσα.

Δεν είναι όμως ο μοναδικός που θα… στείλει τον Φύσσα στα δικαστήρια. Φίλαθλοι της περιστεριώτικης ομάδας, βλέποντας το όνομα του συλλόγου να… σέρνεται τις τελευταίες μέρες στα ρεπορτάζ που αφορούν την εγκληματική οργάνωση, αναμένεται να κινηθούν δικαστικά εναντίον του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αρκετοί φίλοι του Ατρόμητου, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι μόνιμοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, ετοιμάζουν μηνύσεις εναντίον του Φύσσα ώστε να αποκατασταθεί το όνομα και το κύρος της ομάδας τους που έχει πληγεί το τελευταία διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα