Η πλατεία στο πόδι

Gazzetta team
Η πλατεία στο πόδι

bet365

Ο Πανιώνιος δίνει τη μεγαλύτερη φετινή του μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία και η Νέα Σμύρνη σηκώνεται στο πόδι για να τον στηρίξει.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για να σφραγίσουν την παραμονή τους στη Superleague και να κοιτάζουν την επόμενη μέρα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μπλέξει πολύ την κατάσταση, ενώ ο κίνδυνος του υποβιβασμού θα είναι πλέον ορατός.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με το τρίποντο ορίζει την τύχη της μόνη της και δεν θα χρειαστεί να περιμένει αποτελέσματα από άλλα παιχνίδια για να πετύχει τον στόχο της. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πανιώνιος καλείται να παίξει σε ένα ματς όλη του τη σεζόν και στην Νέα Σμύρνη ελπίζουν ότι και αυτήν τη φορά θα αντεπεξέλθει και θα είναι παρών και του χρόνου στη Superleague.

Όπως γίνεται κατανοητό, η νίκη είναι μονόδρομος για τους Νεοσμυρνιώτες, κάτι που γίνεται αισθητό και από τον κόσμο, ο οποίος εμφανίζει δείγματα συσπείρωσης τα τελευταία 24ωρα. Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθεί πολύς κόσμος, η πλατεία έχει γεμίσει με αφίσες, ενώ και τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα στήριξης στην προσπάθεια της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα