«Καταντήσατε τον Πανηλειακό νάνο»

Gazzetta team
«Καταντήσατε τον Πανηλειακό νάνο»

bet365

Οργισμένη παρέμβαση από τον Σύλλογο Φίλων Πανηλειακού, λίγο πριν από την έναρξη της επαναληπτικής ΓΣ του συλλόγου.

Ευθεία επίθεση από τον Σύλλογο Φίλων Πανηλειακού, που... απαίτησε την παρουσία του συλλόγου στην Γ' Εθνική, μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε, λίγο πριν την επαναληπτική ΓΣ, που θα ξεκινήσει σήμερα Τετάρτη (06/05) στις 19.00.

Αναλυτικά:

«Τελευταίος νομός στην ανάπτυξη η Ηλεία, από τις τελευταίες πόλεις σε ανάπτυξη ο Πύργος, ο Πύργος της δυσοσμίας των σκουπιδιών αλλά και τελικά και των ανθρώπων που στελεχώνουν σχεδόν τα πάντα σε επίπεδο φορέων. Αυτός ο Πύργος οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια και στον Καιάδα του αθλητισμού.

Ο Πανηλειακός, η «ναυαρχίδα» της πόλης και του νομού σε αθλητικό επίπεδο «αφανίζεται» κύριοι κι εσείς διαρρηγνύοντες τα ιμάτιά σας, από την δήθεν αγάπη σας για τον Πανηλειακό, αναλώνεστε σε ρουφιανίστικα πηγαδάκια, κατηγορώντας και συνωμοτώντας ο ένας κατά του άλλου… Καταντήσατε τον Πανηλειακό νάνο, ακριβώς γιατί στελεχώνεται και στελεχώθηκε από νάνους, που τους αρκεί να είναι τελευταίοι στην πόλη και ανύπαρκτοι στο χωριό.

Και οι τελευταίες υγιείς δυνάμεις που θεωρητικά αλλά και πρακτικά θα μπορούσαν, αν αφουγκραστούν την ανησυχία, την στεναχώρια και την οργή μας, γι’ αυτά που ζει το σωματείο αλλά κι εμείς οι ανιδιοτελείς οπαδοί που έχουμε ΣΙΧΑΘΕΙ την καταστροφική αντιμετώπιση των προβλημάτων από τους παράγοντες- νεκροθάφτες των ονείρων μας…

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και όταν είσαι με καλώδια και περιμένεις απλά να στα τραβήξουν για να πεθάνεις, δεν έχει κουβέντες. Απαιτούμε τον Πανηλειακό στην Γ’ Εθνική. Τον τρόπο βρείτε τον, δε μας ενδιαφέρει. Δεν είναι δυνατόν η πρωτεύουσα της Ηλείας να μην μπορεί να βρει 150-200 χιλιάρικα να βγει η σεζόν ή διευκολύνετε όποιον ρητά δηλώσει, ότι το ενδιαφέρει ο Πανηλειακός, αλλιώς αν δούμε τον Πανηλειακό στα χωράφια του τοπικού πρωταθλήματος, ορισμένοι θα πρέπει να ξανασκεφτούν να κυκλοφορήσουν στην κοινωνία του Πύργου. Η υπομονή έχει εξαντληθεί προ πολλού. Παίζετε πλέον με τις τελευταίες μας ανάσες πριν την έκρηξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα