Πρωταθλητής ο Θερμαϊκός Στομίου (Pics)

Gazzetta team
Πρωταθλητής ο Θερμαϊκός Στομίου (Pics)

bet365

Τρίτο πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια για τον Θερμαϊκό Στομίου που κάνει όνειρα για ακόμα πιο ψηλά...

Ηταν το πρώτο το 1994 & ακολούθησε το 1997 με Κόουτς τον Γιώργο Σκρέτα και πουλέν του μεταξύ άλλων τους Αρβανιτογιάννη, Σαμαρά, Σουλιώτη, Τσάρα, Καλιαντζή,Σουλιώτη, Διαμαντή, Βαζάκα, Αθανασούλα και δίδυμο Βλούχο-Αλεξίου. Απο τότε πέρασαν χρόνια πολλά και ήρθε το τρίτο, με αιχμές το νεανικό ντούραλεξ..ακόμα δύδιμο Βλούχος – Αλεξίου και την νέα γενιά του Γιάννη και Αντώνη Θεοδώρου, Μάριου και Άγγελου Τοπάλη, Ρίζο και Χρήστο Οικονόμου, τα ρουλικά Γιάννη και Διονύση Τσαρα, Οδυσσέα και Γιώργο Πολύζο, τον Φορμούλα πρώτο σκόρερ της κατηγορίας τον Τζιμάκο πορτιέρο, τον Ντίνο και ξάδερφο Γιώργο Ταπατά εργαλεία στα χαφ το Κωστάκη Σελήνη με τον Θανάση Παλάσκα, τον πιστό πάντα Θωμά και τον Αντόνιο με τον Ριζάκη και τον Σωτήρη έτοιμους πάντα για μάχη.

Με 2 ήττες μόνο Πρωταθλητές του Ομίλου πανάξια στην Β την επόμενη χρονιά με ποδοσφαιριστές απο το Στόμιο, Καρίτσα, Ομόλιο τέθηκαν οι βάσεις να υπάρχει η ομάδα και να δίνει ζωή σε αυτές τις δύσκολες μέρες να δίνει χαρά και τροφή για άθληση και σκέψη.

Προπονητής αλλά και παίκτης όποτε χρειάζεται ο Δημήτρης Αλεξίου ψυχή της προσπάθειας φέτος καί με τον Κάρδιο-Χρήστο Οικονόμου τρέχανε σε ότι χρειάστηκε. Πρόεδρος ο «τούτος» Βασίλης Γιακουβής πάντα κοντά σε όλους και αόρατο συμπαραστάτη τον «μάγειρα» Βόγλη που γλύκανε τα παιδιά ουκ ολίγες φορές.

Στο αποφασιστικό παιχνίδι στο Στόμιο ο Θερμαϊκός κέρδισε 1-0 με ,ναι είναι αλήθεια, κεφαλιά ,για πρώτη φορά στην καριέρα του, στο τελευταίο 15λεπτο του Βλούχου Χρήστου.

Ο Θερμαϊκός έχασε πολλές ευκαιρίες με τον Φορμούλα και τον Ρίζο Οικονόμου και σκορ 3-0 θα ήταν πιο δίκαιο.

Στο επόμενο παιχνίδι με 3ποντο τυπικά έβγαινε Πρωταθλητής και έτσι έγινε με σκορ 4-1 και για άλλη μια φορά με ωραίο ποδόσφαιρο και όχι αντιαθλητικά όπως αντίπαλοί του σαν την Αμυγδαλή στον πρώτο γύρο αλλά ειδικά τον Αετόλοφο Αγιάς. Έτσι ήρθε η στέψη του Πρωταθλητή ήρθαν τα χαμόγελα και οι αγκαλιές. Άξια όλα για την φετινή προσπάθεια όλου του τόπου. Την επόμενη χρονιά και πάλι με παιδιά δικά του και μόνο στην Β για παραμονή και με οργάνωση και αξιοποίηση Ακαδημίας Θερμαϊκού Στομίου.

Η διοίκηση ευχαριστεί όλους τους συμπαραστάτες της προσπάθειας.

 

Τελευταία Νέα