Την είπε σε Κριστιάνο ο Κιελίνι! (vid)
Πραγματικός μαχητής ο Τζιόρτζιο Κιελίνι στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ρέαλ Μαδρίτης, με τον Ιταλό στόπερ να καθαρίζει ότι μπαλιά έγινε στον αέρα και μάλιστα σε μία εξ αυτών τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να παίξει με δεμένο κεφάλι.
Χαρακτηριστικό του πάθους που είχε ο Κιελίνι στο παιχνίδι του, είναι η στιγμή που την... λέει στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος διαμαρτυρόταν συνεχώς στον διαιτητή της αναμέτρησης. Με μια κίνηση του χεριού του, φαίνεται να κάνει στον Πορτογάλο ότι μιλάει πολύ, για να έχουμε το ειρωνικό χαμόγελο του σταρ της «βασίλισσας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

