Σκέψεις για μετάθεση της 6ης αγωνιστικής

Gazzetta team
Σκέψεις για μετάθεση της 6ης αγωνιστικής

bet365

Ο ορισμός της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στις 23 Μαΐου, αλλάζει τα δεδομένα στο πρόγραμμα των playoffs της Football League και γίνονται ήδη σκέψεις για μετάθεση της αγωνιστικής κατά μία ημέρα.

Η ΕΠΟ ενέκρινε το αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή ημερομηνίας στον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη, αφού συνέπιπτε με το Final Four της Euroleague, στο οποίο επίσης μετέχουν οι Πειραιώτες. Ο ορισμός όμως του αγώνα στις 23 Μαΐου επηρεάζει άμεσα τα playoffs της Football League, αφού ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ θα έχει επιβαρυνθεί και μόλις μία μέρα αργότερα η ΑΕΚ θα υποδέχεται τον Ηρακλή για την 6η αγωνιστική, ενώ η Ένωση θα έχει ήδη παίξει στις 20 του μήνα στο ίδιο γήπεδο με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Επειδή τρία ματς σε διάστημα τεσσάρων ημερών μπορεί να είναι πολλά για να τα «σηκώσει» ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, υπάρχει η σκέψη η αγωνιστική να πραγματοποιηθεί τελικά μία μέρα αργότερα απ' ότι ήταν προγραμματισμένο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα