Καρίγιο και άλλη λάτιν... έκπληξη από Ολυμπιακό

Καρίγιο και άλλη λάτιν... έκπληξη από Ολυμπιακό

Καρίγιο και άλλη λάτιν... έκπληξη από Ολυμπιακό

bet365

Η πλευρά του Γκουίδο Καρίγιο συνεχίζει να υποστηρίζει πως είναι στο... περίμενε από τον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές να... ψάχνονται και για άλλη μία πολύ καλή επιλογή από την λάτιν αγορά.

Ο χρόνος... τρέχει και η αξία του Καρίγιο ανεβαίνει διαρκώς. Από τα 4 - 5 εκατ. ευρώ οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αξία του μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 10 - 12 εκατ. ευρώ. Ο άσος της Εστουδιάντες - που παραμένει ένας εκ των στόχων του Ολυμπιακού- έχει ως προτεραιότητά του μία πολύ καλή μεταγραφή στην Ευρώπη και σε ομάδα που να παίζει στο Champions League. Την ίδια στιγμή η πλευρά του ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να αναφέρει πως δεν έχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό.

«Γνωρίζουμε για τον Ολυμπιακό και ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Επίσημη πρόταση ή επίσημη επαφή με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι πάντως δεν υπάρχει. Περιμένουμε την τελική κίνηση της ελληνικής ομάδας για να μπορέσουμε να την αξιολογήσουμε σωστά και ανάλογα. Θα μπορούσαν να είχαν μιλήσει ήδη με την Εστουδιάντες αλλά από τον σύλλογο η ενημέρωση που έχουμε είναι πως δεν έχει υπάρξει επίσημη κουβέντα ή διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό», επισήμανε στο Gazzetta.gr εκπρόσωπος της Dodici, της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα του Καρίγιο.

Την ίδια στιγμή νεότερες πληροφορίες εμφανίζουν τους ερυθρόλευκους να... ψάχνονται για τα καλά για μία άλλη εξαιρετική περίπτωση από την λάτιν αγορά για την επίθεσή τους. Διαρρέεται πως και εκεί έχει πέσει το βάρος, χωρίς όμως ακόμα να έχει βγει προς τα έξω το όνομά του. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει δοθεί έμφαση μόνο στον Γκουίδο Καρίγιο. Ας μην ξεχνάμε πως μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και το εάν θα γίνει ή όχι Grexit...

* Για το κέντρο της άμυνας ως γνωστόν για ακόμα μία μεταγραφική περίοδο για τον Ολυμπιακό υπάρχουν τα ονόματα των Νέτο, Μεξές, Βίντιτς και Άλβες. Ο πρώτος στόχος του Περέιρα πάντως είναι ο Νέτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα