Η εξήγηση του Ηρειώτη και το... ασυμβίβαστο!

Η εξήγηση του Ηρειώτη και το... ασυμβίβαστο!

Η εξήγηση του Ηρειώτη και το... ασυμβίβαστο!

bet365

Τι έλεγε ο γνωστός δικηγόρος για την παραίτηση του από τον Παναθηναϊκό και το... ασυμβίβαστο που προέκυψε από τις υποθέσεις που ανέλαβε πρόσφατα.

Ο Γιάννης Ηρειώτης από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Μετά από τρία χρόνια στο Δ.Σ της ΠΑΕ ο γνωστός δικηγόρος αποτέλεσε παρελθόν το βράδυ της Δευτέρας. Η επίσημη θέση είναι πως παραιτήθηκε λόγω προσωπικού θέματος. Η αλήθεια, σαφώς, είναι διαφορετική και την καταγράψαμε χθες.

Ο Ηρειώτης ανέλαβε την υπεράσπιση του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα του Ολυμπιακού που εμπλέκεται στην υπόθεση του ''Noor1'' ενώ το πρωί παρουσίαστηκε ως δικηγόρος του Γιώργου Σπανού(είναι χρόνια δικηγόρος του), ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση στον διευθυντή ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού», Τάκη Φύσσα. Επί της ουσίας δημιουργήθηκε ένα... ασυμβίβαστο και η επιλογή του Ηρειώτη ήταν καθαρά επαγγελματική.

Ο ίδιος, μάλιστα, εξηγούσε το πρωί στην Ευελπίδων πως από η δικηγορία είναι η μοναδική πηγή εσόδων του και δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μην αναλάβει σημαντικές υποθέσεις, βάζοντας πάνω απ' όλα τον ρόλο που είχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα