Η εξήγηση του Ηρειώτη και το... ασυμβίβαστο!
Ο Γιάννης Ηρειώτης από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Μετά από τρία χρόνια στο Δ.Σ της ΠΑΕ ο γνωστός δικηγόρος αποτέλεσε παρελθόν το βράδυ της Δευτέρας. Η επίσημη θέση είναι πως παραιτήθηκε λόγω προσωπικού θέματος. Η αλήθεια, σαφώς, είναι διαφορετική και την καταγράψαμε χθες.
Ο Ηρειώτης ανέλαβε την υπεράσπιση του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα του Ολυμπιακού που εμπλέκεται στην υπόθεση του ''Noor1'' ενώ το πρωί παρουσίαστηκε ως δικηγόρος του Γιώργου Σπανού(είναι χρόνια δικηγόρος του), ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση στον διευθυντή ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού», Τάκη Φύσσα. Επί της ουσίας δημιουργήθηκε ένα... ασυμβίβαστο και η επιλογή του Ηρειώτη ήταν καθαρά επαγγελματική.
Ο ίδιος, μάλιστα, εξηγούσε το πρωί στην Ευελπίδων πως από η δικηγορία είναι η μοναδική πηγή εσόδων του και δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μην αναλάβει σημαντικές υποθέσεις, βάζοντας πάνω απ' όλα τον ρόλο που είχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
