Κουίκ: «Δεν αποδεχόμαστε το ποδοσφαιρικό Grexit»

Gazzetta team
Κουίκ: «Δεν αποδεχόμαστε το ποδοσφαιρικό Grexit»

bet365

Ο Υπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν τον Κοντονή, αλλά δεν θα αποδεχθούν ένα ποδοσφαιρικό Grexit.

Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε για τα όσα άκουσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στην Γενεύη και για τα σενάρια που υπάρχουν, αλλά και για την πρόθεση των ΑΝΕΛ να μην ψηφίσουν τα επίμαχα άρθρα 15 και 1. Ο Τέρενς Κουίκ, επιβεβαίωσε την πρόθεσή τους αυτή.

«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες στηρίζουμε τον Σταύρο Κοντονή στον αγώνα που κάνει για την πάταξη της βίας στα γήπεδα. Αλλά δεν μπορούμε να αποδεχτούμε το βαρύ κόστος - από κάθε πλευρά - ενός ποδοσφαιρικού «Grexit», είπε ο υπουργός Επικρατείας απαντώντας σε δημοσιογράφους.

Ο κύριος Κουίκ τόνισε ότι αυτό που εισπράττει από τους βουλευτές του κόμματός του είναι ότι δεν θα ψηφίσουν τα άρθρα 15 και 1 αν δεν υπάρξει πλήρης συμφωνία με την UEFA και περιμένει την επίσημη ενημέρωση, ώστε να ενημερωθεί με τη σειρά της η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ για τις κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν μέχρι και την Τετάρτη, όταν το νομοσχέδιο για τον αθλητισμό θα πάει στην Ολομέλεια.

 

Τελευταία Νέα