Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα πάνω από πρόσωπα...»

Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα πάνω από πρόσωπα...»

Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα πάνω από πρόσωπα...»

bet365

Όσο κι αν χαίρεται και ο ίδιος που θα ξαναδεί τον Γκουαρντιόλα, ο Λουίς Ενρίκε υποστήριξε ότι η ομάδα πάντα είναι πάνω από πρόσωπα, ενόψει του πρώτου ημιτελικού Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου.

Οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται το βράδυ της Τετάρτης, τον προπονητή που στη θητεία του στη Βαρκελώνη μεγαλούργησε. Μόνο που πλέον είναι «εχθρός». Ο Λουίς Ενρίκε, όσο καλά λόγια κι αν είχε να πει για τον συνάδελφό του στη συνέντευξη Τύπου του πρώτου αγώνα με τους Βαυαρούς για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ξεκαθάρισε ότι η μάχη δεν αφορά τα πρόσωπα, αλλά τις δύο ομάδες και το τρόπαιο που θα περιμένει στο Βερολίνο...

«Ξέρουμε ότι ο Πεπ μπορεί να αλλάξει πράγματα μέσα στο γήπεδο ανά πάσα στιγμή για να μας κάνει τη ζωή δύσκολη και θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε όσο πιο σωστά μπορούμε. Δεν είναι παιχνίδι απέναντι στον Πεπ. Είναι φίλος μας, πέτυχε πολλά στη Μπαρτσελόνα, όμως το παιχνίδι είναι ανάμεσα στις ομάδες και δεν ασχολούμαστε με πρόσωπα, ειδικά όταν θα μπούμε στο γήπεδο.

Το γεγονός πως ξέρει τους περισσοτερους από τους ποδοσφαιριστές μου πιστεύω ότι δεν θα αποδειχθεί καθοριστικό γιατί υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που θα κρίνουν το ματς. Το σίγουρο είναι ότι επειδή και οι δύο ομάδες λατρεύουν να παίζουν επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο, οι μεταξύ μας αναμετρήσεις είναι οι πιο ελκυστικές στην Ευρώπη» είπε ο Λουίς Ενρίκε και συνέχισε, σχολιάζοντας για τις πιθανότητες που έχει η Μπαρτσελόνα να κάνει φέτος το τρεμπλ:

«Μου αρέσει πολύ η λέξη τρεμπλ... Θα προσπαθήσουμε με προσοχή να φτάσουμε μέχρι και την κατάκτηση των τίτλων που διεκδικούμε, όμως ξέρουμε ότι μπορεί η κατάσταση να γυρίσει εις βάρος μας και να καταλήξουμε με άδεια χέρια. Είμαστε δυνατή ομάδα, συμπαγές σύνολο και θα παλέψουμε σε κάθε διοργάνωση για το καλύτερο αποτέλεσμα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα