Ο Σα Πίντο απάλλαξε Σπανό - Αγγελόπουλο

Ο Σα Πίντο απάλλαξε Σπανό - Αγγελόπουλο

Gazzetta team
Ο Σα Πίντο απάλλαξε Σπανό - Αγγελόπουλο

bet365

Με γραπτή του δήλωση, ο πρώην κόουτς του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, βοήθησε στην αποφυγή επιβολής περιοριστικών όρων για τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Περιστερίου και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς ώστε ν' απολογηθούν.

Οι δικηγόροι τους, παρουσίασαν και μια γραπτή δήλωση του Ρικάρντο Σα Πίντο που διέψευσε τους ισχυρισμούς του Τάκη Φύσσα και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση, ώστε να απαλλαχθούν οι Σπανός και Αγγελόπουλος και μάλιστα να μην τους επιβληθούν περιοριστικά μέτρα.

Ενδεχομένως, αυτή η επιστολή του Πορτογάλου τεχνικού να παίξει και σημαντικό ρόλο για το αν οι δύο παράγοντες παραπεμφθούν σε δίκη, καθώς από τη στιγμή που τους αθωώνει ο βασικός μάρτυρας, αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα