Μέσι: «Είμαστε καλύτεροι φέτος»

Μέσι: «Είμαστε καλύτεροι φέτος»

Μέσι: «Είμαστε καλύτεροι φέτος»

bet365

Δήλωση – προειδοποίηση από τον Λιονέλ Μέσι προς τη Μπάγερν Μονάχουν ενόψει των αναμετρήσεων με τη Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αργεντινός «μάγος» ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τετάρτης στο «Καμπ Νόου» απέναντι στους Βαυαρούς στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τόνισε:

«Φέτος είμαστε πολύ καλοί. Έχουμε άλλη νοοτροπία και ξέρουμε ότι θα είναι πολύ διαφορετικά τα παιχνίδια απέναντί στη Μπάγερν σε σχέση με τις τελευταίες συναντήσεις μας. Και η περσινή σεζόν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εμάς και για εμένα προσωπικά, όμως τα πράγματα έχουν φτιάξει φέτος». Το 2013, η γερμανική ομάδα είχε κάνει... πάρτι με συνολικό σκορ 7-0 απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ κι εκεί αναφερόταν ο Λιονέλ Μέσι που συνέχισε:

«Όλοι έχουμε κίνητρο και ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι πλέον τα παιχνίδια που έρχονται. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο της σεζόν που διεκδικούμε τρεις τίτλους και είναι ιδιαίτερο για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε παντού. Για τους ημιτελικούς δεν μπορώ να μιλήσω για φαβορί γιατί πρόκειται για δύο πολύ καλές και φορμαρισμένες ομάδες».

Ερωτηθείς φυσικά για την επιστροφή του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Βαρκελώνη, ο Μέσι είπε: «Γνωρίζει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πολύ καλά. Ο κόσμος θα τον χειροκροτήσει και αυτό του αρμόζει για όσα πέτυχε εδώ και για το ποιόν του ανθρώπου, όμως όταν σφυρίξει ο διαιτητής για τη σέντρα στα δύο παιχνίδια, τότε όλα τα αφήνουμε στην άκρη και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για τη συνεργασία του με τους Νεϊμάρ και Σουάρες υποστήριξε: «Λογίζω τον εαυτό μου απλά σαν ένα από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον ή κάποιους από τους συμπαίκτες μου. Η αλήθεια είναι όμως ότι όταν παίζω με τους Νεϊμάρ και Σουάρες, η ζωή μου γίνεται πολύ πιο εύκολη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα