Γιατί το παίρνει κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός

Γιατί το παίρνει κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος…αποκαλύπτει στο blog του στο gazzetta τους λόγους για τους οποίους ο πρωταθλητής είναι ο ίδιος κάθε χρόνο.

Απορώ γιατί ψάχνουν, πολλοί και πολύ, τους λόγους που ο Ολυμπιακός παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Μα είναι ξεκάθαροι οι λόγοι.

Δείτε τους προπονητές που είχε ο Ολυμπιακός σε αυτά τα πέντε χρόνια με τα πέντε πρωταθλήματα…

Βαλβέρδε. Μετά τον Ολυμπιακό πήγε σε Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ζαρντίμ. Μετά τον Ολυμπιακό πήγε σε Σπόρτινγκ και Μονακό.

Μίτσελ. Μετά τον Ολυμπιακό υποψήφιος για την εθνική Ισπανίας.

Περέϊρα. Πριν τον Ολυμπιακό, δύο πρωταθλήματα σε δύο χρόνια στην Πόρτο-και θα δείτε που θα πάει μετά τον Ολυμπιακό…

Δείτε τους παίκτες που είχε ο Ολυμπιακός σε αυτά τα πέντε χρόνια με τα πέντε πρωταθλήματα…

Μιραλάς (τώρα στην Έβερτον), Τοροσίδης-Μανωλάς-Χολέμπας (τώρα στη Ρόμα), Σάμαρης (τώρα στην Μπενφίκα), Μήτρογλου (μεταγραφή 15 εκ. Ευρώ στη Φούλαμ).

Ιμπαγάσα, Τσόρι, Ρομπέρτο, Κάμπελ κ.α. πολλούς

Ριέρα, Σαβιόλα, Αμπιντάλ, Αφελάϊ, Ρόμενταλ, Πάντελιτς κ.α πολλούς

Τους καλύτερους από το ελληνικό πρωτάθλημα. Έλληνες και ξένους (Τζιμπούρ, Αμπντούν).

Θα πουν κάποιοι, δεν μας λες ότι είχε και τη διαιτησία. Φίλοι μου, λογικό είναι να έχει ο Ολυμπιακός καλή διαιτησία. Αν δεν έχει ο Ολυμπιακός καλή διαιτησία, η πρώτη ομάδα της χώρας επί μία ολόκληρη 20ετία, με επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ, ποιος θα έχει; Αν δεν έχουν καλή διαιτησία η Μπάγερν στη Γερμανία, η Γιουβέντους στην Ιταλία, οι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ στην Ισπανία, η Γιουνάϊτεντ στην Αγγλία, ποιος θα έχει; Άλλο, όμως, να έχει καλή διαιτησία κι άλλο η…φαντασίωση ότι το παίρνει από τη διαιτησία.

Αν δεν έχεις παίκτες κι ομάδα, πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Πάρτε για παράδειγμα το…ανάποδο. Ο Παναθηναϊκός τις δύο χρονιές που το πήρε, το 2004 και το 2010, είχε ομάδα με καλούς παίκτες. Είχε και καλή διαιτησία το 2010, αλλά είχε και Σισέ, Σίλβα, Λέτο, Καραγκούνη, Κατσουράνη (στα καλά τους). Είχε και την απόφαση του Δούρου το 2004, αλλά είχε και καλούς παίκτες, ξένους και κυρίως Έλληνες διεθνείς από την πρωταθλήτρια του ΓΙΟΥΡΟ.

Παρεμπιπτόντως, η Ελλάδα πως πήγε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας; Από τα γκολ του Μήτρογλου. Και πως στάθηκε στο Μουντιάλ; Με Μανωλά, Μανιάτη, Σάμαρη, Τοροσίδη, Χολέμπας, Φετφατζίδη, Μήτρογλου…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.