Κάλιαρι - Πάρμα 4-0

Κάλιαρι - Πάρμα 4-0

bet365

Η Κάλιαρι διέλυσε (4-0) την Πάρμα, έκανε το 2x2 με τον Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο αλλά μάλλον δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Ροσομπλού πέρασαν από τη Φλωρεντία με το εντυπωσιακό 3-1 επί της Φιορεντίνα και τώρα έριξαν τέσσερα στην Πάρμα, η οποία έχει ήδη πάει στη Serie B... Εκεί, κατά πάσα πιθανότητα, θα πάει και η Κάλιαρι αφού παρά τις δύο νίκες είναι στο -6 από την Αταλάντα τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Οχι ότι δεν καλύπτεται η διαφορά αλλά θα πρέπει οι Σάρδοι να κάνουν πράγματα και θαύματα για να ανατρέψουν τα δεδομένα και να αποφύγουν το μοιραίο.

Από την αρχή φάνηκε πώς θα πήγαινε το ματς αφού στο 3' ο Εκνταλ από κοντά, μετά από μπέρδεμα της άμυνας της Πάρμα σε εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 1-0 για την Κάλιαρι. Οι Ροσομπλού δεν σταμάτησαν εκεί και στο 14' έφτασαν στο 2-0, με τον Φαρίας να αποφεύγει τον Κόστα και να νικάει τον Ιακομπούτσι στο τετ α τετ, για να προσπαθήσει να αντιδράσει στη συνέχεια η Πάρμα και να απειλήσει για πρώτη φορά στο 20' με τον Κόντα. Ο,τι κι αν ήθελαν να κάνουν οι Παρμέντσι, πάντως, δεν το έκαναν και στο 38' η Κάλιαρι ανέβασε το σκορ στο 3-0 με τον Μ' Ποκού, για να ακολουθήσει στο 45' μια απίστευτη ευκαιρία διαρκείας, για το τέταρτο γκολ, με τους Φαρίας-Εκνταλ-Τσεπιτέλι να μην καταφέρνουν να βρουν δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Πάρμα προσπάθησε να μειώσει το σκορ, είχε κάποιες φάσεις για να το κάνει αλλά τελικά το γκολ το έβαλε η Κάλιαρι... Στο 63' ο Μ' Ποκού άνοιξε ωραία για τον Αβελάρ, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Τσοπ από κοντά έγραψε το 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο «Σαν Ελία».

Κάλιαρι (Τζιανλούκα Φέστα): Μπρκιτς, Μπαλτσάνο, Τσεπιτέλι, Ροσετίνι, Αβελάρ, Ντονσά (46' Κρίσετιγκ), Εκνταλ, Ντεσένα, Τσοπ, Μ'Ποκού (82' Λόνγκο), Φαρίας (67' Μπαρέλα).

Πάρμα (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Ιακομπούτσι, Πέδρο Μέντες, Κόστα, Φεντάλ, Βαρέλα, Χοσέ Μάουρι, Χορκέρα, Νοτσερίνο, Γκόμπι, Κόντα (57' Παλαντίνο), Γκεζάλ (70' Λίλα).

 

SERIE A Τελευταία Νέα