Σπανός: «Κάναμε λάθη, έχουμε μέλλον»

Gazzetta team
Σπανός: «Κάναμε λάθη, έχουμε μέλλον»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση της Παναχαϊκής κόντρα στην ΑΕΚ και αποθέωσε τον Τραϊανό Δέλλα.

Οι Πατρινοί βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ στο ΟΑΚΑ, είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν αλλά δεν το έκαναν και τελικά ηττήθηκαν με 3-0.

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα, κατά τα φαινόμενα... Σίγουρα δηλαδή, όχι κατά τα φαινόμενα. Από καρδιάς και μπράβο στον Τραϊανό για τη δουλειά του και τη νέα σεζόν να δείξει αυτό που μπορεί. Για το παιχνίδι, αντέξαμε 70 λεπτά και ξέραμε ότι είχαμε απέναντί μας μία ομάδα που δεν συγχωρεί. Χάσαμε τρεις – τέσσερις καλές ευκαιρίες που δεν κάναμε όμως γκολ. Παίξαμε για τα παιδιά, για το πρεστίζ του συλλόγου. Απέναντι σε μία τέτοια μεγάλη ομάδα δεν πρέπει να κάνεις ούτε ένα λάθος. Εμείς κάναμε αρκετά. Δεν μπορώ όμως να μη δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και έχει μέλλον λόγω της φιλοσοφίας που έχουμε», είπε ο Σπανός στη συνέντευξη Τύπου και κατέληξε: «Και πάλι συγχαρητήρια στον Τραϊανό, γιατί είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα και εύχομαι να γίνει ο καλύτερος και να διαπρέψει στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα