«Θα φύγει ο Χελάντερ»

Gazzetta team
«Θα φύγει ο Χελάντερ»

bet365

Την αποχώρηση από του Φίλιπ Χελάντερ από τη Μάλμε το καλοκαίρι προανήγγειλε ο προπονητής της σουηδικής ομάδας, μετά το παιχνίδι με τη Χέλσινγκμποργκ.

Ο 22χρονος αμυντικός χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, περνώντας στο παιχνίδι στο 84', ωστόσο το σημαντικότερο γεγονός ήταν η δήλωση του προπονητή της Μάλμε Άγκε Χαρέιντε, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του παίκτη, που όπως φαίνεται θα είναι μακριά από τους πρωταθλητές Σουηδίας.

«Όπως όλα δείχνουν, ο Φίλιπ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χαρέιντε, ενώ ο ίδιος ο Χελάντερ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε από την αρχή, λέγοντας: «Δεν είναι διασκεδαστικό, πάντα θες να παίζεις. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Σίγουρα η κατάσταση έχει επηρεάσει τον προπονητή και τον καταλαβαίνω. Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου και θέλω να αγωνίζομαι. Δεν έχω συζητήσει με καμία ομάδα και δεν έχω να αποφασίσω κάτι...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα