Τριανταφυλλόπουλος: «Πρέπει να είμαστε Παναθηναϊκός»

Τριανταφυλλόπουλος: «Πρέπει να είμαστε Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Τριανταφυλλόπουλος: «Πρέπει να είμαστε Παναθηναϊκός»

bet365

Στην ανάγκη να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο ο Παναθηναϊκός ενόψει του μίνι πρωταθλήματος των πλέι-οφ, στάθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού αμυντικού στην κάμερα της NOVA:

Για τα διαφορετικά πρόσωπα της ομάδας: «Δεν ξέρω τι άλλαξε, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ότι κάναμε στο πρώτο έπρεπε να κάνουμε και στο δεύτερο, δηλαδή να μπούμε, να κρατήσουμε τη μπάλα και να δημιουργήσουμε. Είχαμε μια κατοχή που δεν ήταν απειλητική. Σε όλο το ματς δεν απειληθήκαμε, δεχθήκαμε πάλι γκολ από ατομική ενέργεια. Αυτά δεν πρέπει να γίνονται αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ».

Για την εικόνα εκτός έδρας: «Νομίζω πως δεν υπάρχει θέμα έδρας. Δυο χρόνια τώρα κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας. Νομίζω είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Δεν σημαίνει ότι επειδή βάλαμε γκολ έχει τελειώσει το ματς. Το παιχνίδι κρατάει 90 λεπτά και πρέπει να το τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται με ένα-δυο ή τρία γκολ, όσα γίνεται».

Για τα πλέι οφ: «Κανονικά το μυαλό μας πρέπει να είναι πάντα στο επόμενο ματς, δηλαδή στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν σκεφτόμαστε να κερδίζουμε κάθε ματς, γιατί είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε εντός και εκτός έδρας. Από εκεί και πέρα στα πλέι οφ θα δούμε τι θα κάνουμε, είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πρέπει να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο που θα σημαίνει Παναθηναϊκός και να κερδίσουμε την πρώτη θέση».

Για το ότι έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός: «Σίγουρα η φυσική μου θέση είναι αυτή, σίγουρα το ευχαριστιέμαι περισσότερο, αλλά όπου μου ζητηθεί εγώ θα είμαι αυτός που πρέπει να είμαι για τον προπονητή και για την ομάδα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα