Βαλένθια - Εϊμπαρ 3-1

Βαλένθια - Εϊμπαρ 3-1

bet365

Η Βαλένθια νίκησε 3-1 την Εϊμπαρ στο Mestalla και πέρασε στο +3 από την Σεβίλλη τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Primera Division.

Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πέτυχε κόντρα στην Εϊμπαρ μία άνετη νίκη και μετά την ήττα της Σεβίλλης από την Ρεάλ Μαδρίτης (2-3) έχει πλεονέκτημα τριών βαθμών στη μάχη για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, ενώ μείωσε στο -4 από την Ατλέτικο. Οπως συνηθίζουν οι Νυχτερίδες πήραν τους βαθμούς στο Mestalla χάρη στα γκολ των Οταμέντι, Παρέχο, Αλκάθερ, ενώ ο Μίκελ Αρουαμπαρένα πέτυχε το γκολ της τιμής προς στο τέλος για τους Βάσκους σπάζοντας έτσι το σερί αγώνων χωρίς να δεχθεί γκολ ο Ντιέγο Αλβες. Επόμενη στάση για την Βαλένθια το Santiago Bernabeu.

Οι γηπεδούχοι αφού ήταν καλύτεροι στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, άνοιξαν το σκορ στο 25' όταν ο Αλκάθερ κατέβασε ωραία για τον Γκαγιά, ο οποίος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Οταμέντι το 1-0 με κεφαλιά. Η ομάδα του Νούνο μπόρεσε στη συνέχεια να ελέγξει με μεγαλύτερη άνεση το παιχνίδι και στο 56' πήρε καθαρό προβάδισμα νίκης. Λίγο αφού ο Μπόατενγκ είχε φτάσει κοντά στο να... ξενερώσει το Mestalla, ο Παρέχο πέτυχε ένα ακόμα γκολ τη φετινή σεζόν, φτάνοντας τα 11 ύστερα από την προσπάθεια του Φεγκουλί (2-0). Ο Γκαγιά αποχώρησε με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση και στο 71' έγινε το 3-0 όταν το φάουλ του Παρέχο πήγε στο δοκάρι και βρέθηκε στα πόδια του Αλκάθερ, που δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ της Εϊμπαρ πέτυχε στο 84' ο Αρουαμπαρένα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Βαλένθια (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Αλβες, Μπαραγάν, Οταμέντι, Μουστάφι, Χάβι Φουέγο (78' Νεγρέδο), Φεγκουλί, Παρέχο, Γκαγιά (60' Ορμπάν), Αντρέ Γκόμες, Ντε Πάουλ (67' Πιάτι), Αλκάθερ.

Εϊμπαρ (Γκαριτάνο-Φερέιρα): Ιρουρέτα, Μπόβεδα, Ντιντάκ Βιλά, Μπόατενγκ, Φερνάντεθ, Μπερχόν, Ανιμπάρο, Ντάνι Γκαρθία (78' Εράστι), Κάπα, Ντε Μοράλ (68' Ανχελ), Πιοβακάρι (46' Αρουαμπαρένα).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα