Νάπολι - Μίλαν 3-0

Νάπολι - Μίλαν 3-0

bet365

Με 10 παίκτες από το... 1', η Μίλαν άντεξε στο «Σαν Πάολο» ως το 70' αλλά μετά, μέσα σε έξι λεπτά, η Νάπολι έριξε τριάρα (3-0).

Οπου φτωχός κι η μοίρα του... Η «δυστυχισμένη» Μίλαν πήγε στον ιταλικό νότο για να σώσει το γόητρο της αλλά έπαιξε όλο το ματς με παίκτη λιγότερο αφού ο Ντε Σίλιο αποβλήθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό! Απέκρουσε πέναλτι του Ιγουαΐν ο Ντιέγκο Λόπεθ, ο οποίος μάζεψε τρεις φορές μέσα σε ένα 6λεπτο την μπάλα από τα δίχτυα του μετά το 70'... Στο -4 από την 3η θέση η Νάπολι, στην 11η είναι οι Μιλανέζοι...

Το ξεκίνημα του ματς ήταν απλά εφιαλτικό για τον Πίπο Ιντσάγκι αφού στα... 40 δευτερόλεπτα ο Ντε Σίλιο ανέτρεψε τον Χάμσικ, μετά την κάθετη πάσα του Ινσίνιε, με τον διαιτητή Ματσολένι να δείχνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα! Η Μίλαν κατάλαβε ότι θα παίξει σε όλο το ματς με παίκτη λιγότερο αλλά τουλάχιστον δεν το έκανε κυνηγώντας στο σκορ αφού ο Ντιέγκο Λόπεθ απέκρουσε την εκτέλεση του Ιγουαΐν! Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι ήταν όπως αναμενόταν... Με τη Νάπολι, δηλαδή, να έχει την κατοχή και να είναι μπροστά αλλά χωρίς φάσεις... Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έδειχνε μπλοκαρισμένη, κάποια ατομική ενέργεια που θα έδινε τη λύση δεν ερχόταν και η Μίλαν κρατούσε μάλλον άνετα το 0-0. Οπως άνετα θα μπορούσε να κλείσει το πρώτο 45λεπτο με το σκορ στο 0-1, αν η μπάλα δεν πήγαινε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Μποναβεντούρα στο 39' από τη σέντρα του Μποκέτι.

Στην επανάληψη η Νάπολι μπήκε δυνατά και πίεσε για το γκολ, με τον Μπενίτεθ να αντιλαμβάνεται νωρίς ότι έπρεπε να αλλάξει κάτι και γι' αυτό έβαλε τον Γκαμπιαντίνι αντί του Ζορζίνιο. Οι Παρτενοπέι ήταν συνεχώς μπροστά και δημιουργούσαν προβλήματα και στα δύο άκρα της άμυνας της Μίλαν, η οποία στο 59' σώθηκε από το δοκάρι όταν ο Παλέτα παραλίγο να βάλει αυτογκόλ... Οι Ροσονέρι ήταν συνεχώς σε θέση άμυνας και ο Πίπο Ιντσάγκι αποφάσισε να βάλει τον Μπονέρα αντί του Μποκέτι, για να το μετανιώσει λίγα λεπτά αργότερα... Ο αμυντικός που μπήκε ήταν αυτός που... έστρωσε στον Χάμσικ στο 70', στην προσπάθεια του να απομακρύνει, για να γίνει το 1-0 με το σουτ του Σλοβάκου εντός περιοχής.

Αυτό ήταν... Η Μίλαν κατέρρευσε αμέσως, η Νάπολι πήρε τα πάνω της και στο 74' από την ωραία ενέργεια του Μέρτενς και την ακόμη ωραιότερη προσποίηση του Γκαμπιαντίνι, ήρθε το 2-0 από τον Ιγουαΐν. Πριν σταματήσουν οι πανηγυρισμοί από τους τιφόζι στο «Σαν Πάολο», ήρθε και το 3-0 στο 76' από τον Γκαμπιαντίνι, με το ματς να ολοκληρώνεται με τους δύο προπονητές να δίνουν λίγα λεπτά συμμετοχής σε πιτσιρικάδες...

Νάπολι (Ράφα Μπενίτεθ): Αντούχαρ, Μάτζιο, Αλμπιόλ, Μπρίτος, Γκουλάμ, Ζορζίνιο (55' Γκαμπιαντίνι), Νταβίντ Λόπεθ (84' Λουπέρτο), Καγιεχόν, Χάμσικ, Ινσίνιε (69' Μέρτενς), Ιγουαΐν.

Μίλαν (Πίπο Ιντσάγκι): Ντιέγκο Λόπεθ, Ντε Σίλιο, Αλεξ, Παλέτα, Μποκέτι (61' Μπονέρα), Πόλι, Ντε Γιονγκ, Φαν Χίνκελ, Χόντα, Ντέστρο (57' Πατσίνι), Μποναβεντούρα (84' Φελιτσόλι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα