Ατρόμητος - Πανιώνιος 3-1

Ατρόμητος - Πανιώνιος 3-1

bet365

Ο Στέφανο Ναπολεόνι έδωσε προβάδισμα στον Ατρόμητο, αλλά... κρατούσε το καλύτερο για το τέλος! Δύο γκολ του Ιταλού και ένα του Κολοβού διαμόρφωσαν το τελικό 3-1, σε ένα ματς που διεκόπη δύο φορές για ένα πανό.

Στον πάγκο ο Μαρσελίνιο

Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο προπονητές. Ο Νίκος Νιόπλιας αποφάσισε να αφήσει τον Μαρσελίνιο στον πάγκο και να ξεκινήσει τον Καράσκο. Ο Γκορμπούνοφ ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Κιβρακίδης δεξιά στην άμυνα, αριστερά ο Κούρος και στα στόπερ οι Φυτανίδης, Λαζαρίδης. Στα χαφ οι Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης και μπροστά τους οι Ούμπιντες, Καράσκο, Μπρίτο. Στην κορυφή ο Ναπολεόνι.

Βασικός ο Μπακασέτας, εκτός ο Γιάννου

Από τη μεριά του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτίμησε να ξεκινήσει βασικό τον Μπακασέτα αφήνοντας στον πάγκο τον Γιάννου. Ο Παπαδόπουλος πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Αργυρόπουλο να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Τασουλή το αριστερό και τους Οικονόμου, Χατζηϊσαΐα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικά χαφ οι Μητρόπουλος, Κόρμπος και μπροστά τους οι Μπουμάλ, Κολοβός, Φούντας. Μοναδικός προωθημένος ο Μπακασέτας.

Πανό για στημένα και διακοπή

Το ματς ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να μπαίνει πιο δυνατά, όμως στο 8' διεκόπη για πέντε περίπου λεπτά λόγω του πανό που ανέβασαν οι οπαδοί των Περιστεριωτών. «Αγώνες στημένοι, παίκτες πρόεδροι διαιτητές μπλεγμένοι. Μας χαλάτε τις Κυριακές, θα σας καταστρέψουμε τις ζωές», έγραφε αυτό και ο Ζαχαριάδης σταμάτησε το παιχνίδι μέχρι αυτό να κατέβει. Αυτό έγινε μετά από 4-5 λεπτά, έπειτα από πολλές συστάσεις από τα μεγάφωνα και τη στιγμή που έπεσαν και αρκετές κροτίδες.

Καλύτερος ο Ατρόμητος, γκολάρα ο Ναπολεόνι

Αφού συνεχίστηκε η αναμέτρηση, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, είχε τις φάσεις και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Το σουτ του Καράσκο στο 15' έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου, όπως και η κοντινή κεφαλιά του Ναπολεόνι τρία λεπτά αργότερα.

Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες στο 32' επίσης δε βρήκε δίχτυα και στο 37' οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ. Ο Ναπολεόνι κράτησε την μπάλα και έκανε το σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου και πετυχαίνοντας ένα υπέροχο τέρμα.

Από εκεί και μέχρι την ανάπαυλα ο Πανιώνιος, που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε να δείξει κάτι το σπουδαίο στο παιχνίδι, ανέβηκε και απείλησε σε δύο περιπτώσεις. Ο Φούντας έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά και το διαγώνιο σουτ στο 42', με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ, ο οποίος μπλόκαρε το πλασέ του Μπακασέτα μέσα από την περιοχή στο 4' των καθυστερήσεων.

Δυνατά ο Πανιώνιος, απείλησε με Κολοβό, Φούντα

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα και στην επανάληψη έγινε το... έλα να δεις! Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις. Τα σουτ του Κολοβού στο 48' δε βρήκαν δίχτυα, ενώ ο Φούντας πλάσαρε άουτ τρία λεπτά αργότερα σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια.

Καπνογόνα, κροτίδες και νέα διακοπή

Στο 67' το παιχνίδι διεκόπη για δεύτερη φορά. Οι οπαδοί του Ατρομήτου άναψαν καπνογόνα και πέταξαν κροτίδες, με τον Ζαχαριάδη να παίρνει τους βοηθούς του και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, όπως και οι παίκτες των δύο ομάδων. Μάλιστα, υπήρξε και επεισόδιο με τον Σπανό, ο οποίος ήρθε στα χέρια με μερίδα φιλάθλων.

Ευκαιρίες ο Πανιώνιος, «καθάρισε» ο Ναπολεόνι

Το ματς συνεχίστηκε μετά από 13 λεπτά και στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι... καθάρισαν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ναπολεόνι. Ο Γκορμπούνοφ είπε «όχι» στο κοντινό σουτ του Φούντα, όπως και σε αυτό του ίδιου παίκτη στο 94', ενώ ο Κολοβός στο 90' πλάσαρε άουτ μέσα από την περιοχή.

Αφού ο Πανιώνιος δεν ισοφάρισε, ο Ατρόμητος... κλείδωσε τη νίκη με τον Ναπολεόνι να κάνει... πράγματα και θαύματα. Στο 97' από ασίστ του Δημούτσου πλάσαρε ιδανικά τον Παπαδόπουλου και στο 12' των καθυστερήσεων έκανε... παπάδες μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Έκανε ό,τι ήθελε τους αμυντικούς του Πανιωνίου, πέρασε και τον Παπαδόπουλο για να πλασάρει σε κενή εστία. Το μόνο που κατάφεραν οι «κυανέρυθροι» ήταν να μειώσουν σε 3-1 στην εκπνοή του αγώνα, με τον Κολοβό να νικάει αυτή τη φορά τον Γκορμπούνοφ με πλασέ.

Man of the match: Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ναπολεόνι. Χατ τρικ από τον Ιταλό, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία τον φέρνει και μαθηματικά στα πλέι οφ, αφού ο ΠΑΣ δεν πήρε άδεια και η Ξάνθη είναι στο -4.

Αδύναμος κρίκος: Ο Φούντας βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Γκορμπούνοφ, με τον Πανιώνιο να έχει κενά στην άμυνα.

Στο ύψος του: Καλό παιχνίδι από Δημούτσο και Καραμάνο, που άλλαξαν την εικόνα της ομάδας τους, με την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, ο Γκορμπούνοφ φώναξε παρών όποτε χρειάστηκε κάνοντας μεγάλες αποκρούσεις, όταν το σκορ ήταν ακόμα στο 1-0.

Η γκάφα: Την έκαναν οι Φούντας, Κολοβός σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς είχαν σημαντικές ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσια και ο Πανιώνιος να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το ματς.

Το στραγάλι: Ο Πανιώνιος φωνάζει για ένα οφσάιντ που υποδείχτηκε στον Κολοβό, όπου φαίνεται να καλύπτεται από τους αμυντικούς του Ατρομήτου. Γενικά η διαιτησία του Ζαχαριάδη ήταν καλή, έδειξε όπου χρειάστηκε την κίτρινη κάρτα, ενώ σωστά διέκοψε το ματς όταν άναψαν τα καπνογόνα κι έπεσαν κροτίδες.

Το ταμείο του Gazzetta: Σ' ένα επεισοδιακό ματς, που είχε δύο διακοπές, ο Ατρόμητος δεν επικράτησε τόσο εύκολα όσο δείχνει το 3-0. Ο Πανιώνιος μπήκε αποφασισμένος στην επανάληψη, αλλά δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που είχε και οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ναπολεόνι. Έτσι, οι γηπεδούχοι μπήκαν και μαθηματικά στα πλέι οφ, αφού ο ΠΑΣ δεν πήρε άδεια και η Ξάνθη ήταν στο -4 πριν τη σέντρα του αγώνα για να βγει στην Ευρώπη γι' ακόμα μια χρονιά.

Συνθέσεις ομάδων

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (86' Δημούτσος), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπρίτο (65' Καραμάνος), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καράσκο (53' Αγκουαζί).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ (63' Γιάννου), Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Χατζηϊσαΐας, Μπακασέτας, Κόρμπος (84' Καθάριος), Κολοβός, Φούντας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα