Ανέβηκε δεύτερη η Ρόμα (vids)

Ανέβηκε δεύτερη η Ρόμα (vids)

bet365

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Ρόμα επικράτησε με 2-0 της Τζένοα και ανέβηκε προσωρινά στην δεύτερη θέση περιμένοντας γκέλα της Λάτσιο.

Η Ρόμα ήθελε να ανέβει ξανά στην δεύτερη θέση και ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στην Τζένοα η οποία από την πλευρά της έψαχνε βαθμούς για να παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά. Τα πρώτα λεπτά γρήγορα θα ξεχαστούν με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους. Πρώτη καλή στιγμή για τους τζιαλορόσι ήρθε με το μακρινό σουτ του Ντε Ρόσι το οποίο έδιωξε ο Περίν με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να κρατάει το μηδέν και στο σουτ του Ναϊνγκολάν.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 35' όταν ο Ντουμπια με ωραία ατομική προσπάθεια ξεπέρασε δύο αμυντικούς της Τζένοα και πλάσαρε τον Περίν. Αυτό ήταν το δεύτερο του γκολ του Ιβοριανού μέσα σε λίγες ημέρες (είχε προηγηθεί αυτό με την Σασουόλο).

Στην επανάληψη, η είσοδος του Φαλκε έδωσε νέα πνοή στην Τζένοα με τον Ισπανό άσο να αναγκάζει τον Ντε Σάνκτις σε ωραία απόκρουση. Η Ρόμα θα μπορούσε να είχε φτάσει στο 2-0 όταν στο 65' ο Τοροσίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ρονκάλια αλλά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη για θέατρο.

Κι ενώ στα τελευταία λεπτά η Τζένοα είχε ανέβει με στόχο την ισοφάριση, ο Φλορέντσι στην αντεπίθεση έκανε μια κούρσα 40 μέτρων και με ωραίο σουτ ξετίναξε τα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

 

SERIE A Τελευταία Νέα