Αυτή είναι η απονομή δικαιοσύνης...

Αυτή είναι η απονομή δικαιοσύνης...

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος "δείχνει" μέσα από το blog του στο gazzetta, που έχει απονεμηθεί φέτος δικαιοσύνη .

Απόψε στο Καραϊσκάκη δεν θα απονεμηθεί απλά το Κύπελλο του πρωταθλητή Ελλάδας για το 2015 στον Ολυμπιακό. Θα απονεμηθεί, συμβολικά βέβαια, μέσα από τη διαδικασία αυτή, και ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Γιατί στο ποδόσφαιρο, για όσους δεν το ξέρουν, υπάρχει πάνω απ΄ όλα αυτό που λέμε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Κι είναι ποδοσφαιρική δικαιοσύνη να παίρνει (και) φέτος ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα Ελλάδας. Πολύ απλά γιατί πρώτη στην ελληνική Λίγκα βγήκε η καλύτερη ομάδα. Μπορεί να είχε τις αδυναμίες της, μπορεί να μην ήταν το ίδιο καλή με τον περσινό α΄ γύρο η, με τον β΄ γύρο του 2012, αλλά ήταν η καλύτερη ομάδα. Και, πριν προχωρήσω στα δεδομένα, βρείτε μου ένα προπονητή η, παίκτη κάποιας άλλης ομάδας, να έχει πει κάτι άλλο. Να πει ρε παιδί μου ότι το φετινό πρωτάθλημα άξιζε να το πάρει ο Παναθηναϊκός η, ο ΠΑΟΚ. Βρείτε μου έναν…

Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, έχει διαφορά 12 πόντων από τον Παναθηναϊκό (9 πόντων, αν το θέλουμε καθαρά αγωνιστικά) και 13 από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση, με 73 γκολ. Δεύτερος ο ΠΑΟΚ με 56 (17 λιγότερα).

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα, με 22 γκολ. Δεύτερος ο Ατρόμητος με 25.

Ο Ολυμπιακός έχει τη μακράν καλύτερη διαφορά τερμάτων: +51. Παναθηναϊκός (+26) και ΠΑΟΚ (+14) έχουν μαζί +40!!!

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες (23, έναντι 20 του Παναθηναϊκού)) και τις λιγότερες ήττες (4, έναντι 6 του ΠΑΣ).

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τα καλύτερα αποτελέσματα εντός έδρας (14-1-1), αλλά κι εκτός έδρας (9-4-3).

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες: 523. Δεύτερος ο Αστέρας με 393 (130 λιγότερες)!

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα εναντίον της οποίας έχουν γίνει οι λιγότερες τελικές (205). Δεύτερος ο Παναθηναϊκός (250).

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων (10 συνεχόμενες νίκες).

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει τον κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος (Τσόρι), μακράν του δεύτερου, σύμφωνα και με τις δύο κατηγορίες αξιολόγησης της στατιστικής υπηρεσίας του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που δεν κέρδισε ΟΥΤΕ ΕΝΑ παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα με μία διαιτητική απόφαση: με ένα ψεύτικο πέναλτι, με ένα γκολ οφσάϊντ, με ακύρωση ενός κανονικού γκολ αντίπαλου, με μη καταλογισμό ενός πέναλτι στον αντίπαλο…

Αυτή, όλα αυτά μαζί, είναι σίγουρα απονομή δικαιοσύνης…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.