Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Η 33η αγωνιστική της Super League βρίσκει τον Ολυμπιακό να γιορτάζει την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματός του, τον Ατρόμητο και την Ξάνθη να δίνουν τη μάχη τους για τα πλέι οφ, ενώ Πανιώνιος, Λεβαδειακός και Πανθρακικός τα δίνουν όλα για την παραμονή.

Από το σημερινό πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η φιέστα του Ολυμπιακού στο Φάληρο. Οι ερυθρόλευκοι θα γιορτάζουν την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στο «σπίτι» τους, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βίτορ Περέιρα δεν έχει πάρει μαζί του στην αποστολή για το ματς με την Καλλονή Αφελάι, Μαζουακού, Σαντάνα, Διαμαντάκο και Μέγιερι.

Έτσι, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, ο Σαλίνο θα είναι στο αριστερό άκρο, Αυλωνίτης και Σιόβας θα αποτελούν τα δύο στόπερ, Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά θα είναι τα δύο χαφ, Χάρα και Ντοσεβί στα άκρα της επίθεσης και ο Μήτρογλου ο μόνος προωθημένος.

Από την πλευρά του ο Bαγγέλης Βλάχος δεν υπολογίζει στους Χογκ, Καλτσά, Βαλιό και Κριπιντίρη. Ετσι η αρχική του 11άδα θα αποτελείται από τους Αλεξιτς, Τσαμπουρή, Αντέτζο, Αναστασιάδη και Πιπίνη. Τα δύο χαφ θα είναι οι Μαρσέλο και Κεϊτά με το Λεοζίνιο να είναι πίσω από τον Χουάνμα. Μανούσος και Γιορέντε οι δύο ακραίοι.


Η Skoda Ξάνθη υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Ακρίτες ξέρουν πολύ καλά ότι τα πλέι οφ είναι ένας στόχος που πολύ δύσκολος μιας και ο Ατρόμητος είναι δύο ματς πριν το τέλος του πρωταθλήματος 4 βαθμούς μπροστά.

Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Σολτάνι, Φλίσκα, Λισγάρα, Ζαρόπουλο και Μπαξεβανίδη. Ο Στάικος Βεργέτης, ξέρει ότι η ομάδα του θα είναι και στα φετινά πλέι οφ και πηγαίνει με λιγότερο άγχος στα Πηγάδια.

Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Γκοϊάν στην αποστολή. Ωστόσο, οι Μπαράλες, Παντελιάδης και Σανκαρέ παραμένουν εκτός πλάνων.


Η... άνετη Κέρκυρα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό των ουκ ολίγων απουσιών. Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στο νησί των Φαιάκων με... μισή ομάδα. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει στην διάθεσή του τους Στάθη Ταυλαρίδη, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Τάσο Λαγό που είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Νάνο, Μλάντεν Πέτριτς, Τάσος Λαγός, Μάρκους Μπεργκ και Χρήστος Δώνης.

Από την άλλη, οι «Φαίακες», ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με το «τριφύλλι» και ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκομές, Γκαζαριάν, Λεάλ και Κουμπούτια.


Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Πανιώνιο. Κι οι δυο ομάδες ψάχνουν βαθμούς για να ικανοποιήσουν οι μεν το στόχο της εισόδου στα πλκέι οφ (λόγω της μη αδειοδότησης του ΠΑΣ) κι οι δε για να εξασφαλίσουν τη σωτηρία τους.

Ο Νίκος Νιόπλιας, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να πάρουν τη νίκη και να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στα πλέι οφ.

Από την άλλη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, εκτός από τα γνωστά των Ιμπαγάσα, Μουζακίτη, Πάνου και Ποζατζίδη.


O Πανθρακικός πέρα από τους τρεις βαθμούς δεν θέλει κάτι άλλο στη Βέροια. Η ομάδα της Κομοτηνής με 37 βαθμνούς είναι υποψήφια για να ακολουθήσει το δρόμο του Εργοτέλη.

Στο κρίσιμο αυτό ματς, ο Ρόκα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λαδάκη και Ποτουρίδη. Ο Μπαργκάν από την άλλη αποτελεί τη μόνη απουσία για τους γηπεδούχους.


O ΠΑΟΚ υποδέχεται το Λεβαδειακό, σε ένα ματς όπου εκείνοι που... καίγονται είναι οι Βοιωτοί. Με 40 βαθμούς τίποτα δεν είναι σίγουρο και θα κοιτάξουν να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν απέναντι στην ομάδα του Γεωργιάδη που θέλει να πείσει ότι στα πλέι οφ μπορεί να πάρει την πρώτη θέση.

Ο Ρατς και Παπαδόπουλος είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Αυτό δεν συμβαίνει όμως όμως και με τους τιμωρημένους Κλάους και Βίτορ. Εκτός είναι και ο Σκόνδρας χωρίς να υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ακης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του γι αυτή τη σημαντική αναμέτρηση τον Αλαν Πουλίδο.


Αδειοδότηση δεν έχει για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που φέτος μέσα στους αγωνιστικούς χώρους έχει πάρει την 5η θέση και έτσι χάνει την ευκαιρία για Ευρώπη. Στο τελευταίο ματς στο «σπίτι» του, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» υποδέχεται τον Εργοτέλη, ο οποίος είναι ήδη στη Football League.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιάκο, Γαρουφαλιά, αλλά και στους τιμωρημένους Τσάβες, Χαρίση.

Με τον Γκορκς να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή και τους Καβουσάκη, Τζανακάκη, Κοζορώνη, Μπουρσέλη, Καλέ να μένουν εκτός, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

ΟΦΗ - Πλατανιάς 0-3 (άνευ αγώνα)
Παναιτωλικός - Νίκη Βόλου 3-0 (άνευ αγώνα)
Skoda Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης (19:00)
Κέρκυρα - Παναθηναϊκός (19:00)
Ατρόμητος - Πανιώνιος (19:00)
Βέροια - Πανθρακικός (19:00)
Ολυμπιακός - Καλλονή (19:00)
ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός (19:00)
ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης (19:00)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα