Πρόταση Παναθηναϊκού για Αμπέιντ!

Gazzetta team
Πρόταση Παναθηναϊκού για Αμπέιντ!

bet365

Επίσημη πρόταση ύψους 300 χιλιάδων ευρώ φαίνεται πως έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στη Νιουκάστλ για την απόκτηση του Μεχντί Αμπέιντ.

Ο Αλγερινός χαφ είναι μετέωρος στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», αφού παρότι ξεκίνησε τη σεζόν παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής, σταδιακά έμεινε στο περιθώριο για αρκετό διάστημα, γεγονός που τον οδήγησε να απορρίψει την πρόταση της Νιουκάστλ για νέο συμβόλαιο με τις ίδιες απολαβές (140 χιλιάδες ευρώ). Η αγγλική ομάδα δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση, κινδυνεύει με υποβιβασμό, ενώ έχουν ξεσπάσει και έριδες στο εσωτερικό της για τον τρόπο διοίκησης του Μάικ Άσλεϊ.

Όλη η κατάσταση στις Καρακάξες έχει σπρώξει και τον 22χρονο μέσο πιο κοντά στην έξοδο, ο οποίος φαίνεται πως έχει επηρεαστεί και από την πρόταση που σύμφωνα με το Goal έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του από τις 24 Απριλίου. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα οι «πράσινοι» έστειλαν επίσημη πρόταση στο αγγλικό κλαμπ, για αγορά του Αμπέιντ έναντι 300 χιλιάδων ευρώ (σε δόσεις), συν ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Από τη Νιουκάστλ τηρήθηκε πιο διαλλακτική στάση αυτήν τη φορά, από τις αρχικές τρελές της απαιτήσεις, ζητώντας ένα χρονικό διάστημα για να απαντήσει, μετά τις 24 Μαΐου και την τελευταία αγωνιστική της Premier League, όταν δηλαδή θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον της στην κατηγορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα