Ολυμπιακός - Καλλονή 5-0

Ολυμπιακός - Καλλονή 5-0

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια στην Καλλονή να του... χαλάσει τη γιορτή! Ο Μπενίτες στο 13' έβαλε το κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» στο κλίμα και το τελικό 5-0 αποτέλεσε το ιδανικό πάρτι τίτλου!

Ήταν μία... θρυλική βραδιά με πολλά γκολ, θέαμα και απίστευτους πανηγυρισμούς στις κερκίδες. Ο Ολυμπιακός προσέφερε πολύ καλό θέαμα στον κόσμο του στο ματς - φιέστα με την Καλλονή, επικρατώντας εύκολα και δίκαια με 5-0 και έχοντας 4 διαφορετικούς σκόρερ: τους Τσόρι, Μπενίτες και Φορτούνη από μία φορά και τον Μήτρογλου από δύο (σ.σ. την 2η με πέναλτι που κέρδισε ο Ντουρμάζ).

Με Μπενίτες και Μήτρογλου ο Περέιρα

Αφού δοκίμασε μαζί τους Μπενίτες και Χάρα ο Περέιρα είπε να... τεστάρει τον Παραγουανό και με τον Μήτρογλου ξεκινώντας και τους δύο βασικούς κόντρα στην Καλλονή. Ο σχηματισμός του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερό ο Σαλίνο, στο κέντρο της άμυνας οι Αυλωνίτης και Σιόβας, αμυντικά χαφ ο Ντινγκά με τον Μιλιβόγιεβιτς, στα δύο άκρα οι Ντοσεβί και Τσόρι και μαζί στην επίθεση οι Μπενίτες και Μήτρογλου.

Η 11άδα της Καλλονής

Ο Βαγγέλης Βλάχος παρέταξε ως εξής την Καλλονή: Άλεξιτς κάτω από τα γκολπόστ, Τσαμπούρης δεξί μπακ, Αντέτζο και Αναστασιάδης στο κέντρο της άμυνας και Γιορέντε αριστερά. Στο κέντρο ήταν ως καθαρό αμυντικό χαφ ο Κεϊτά, οι Στεφάνοβιτς και Μαρσέλο Άλβες μπροστά του στο κέντρο και πίσω από τον φορ Πετρόπουλο οι Μίνγκας και Μανούσος, που έπαιζαν στα άκρα.

Γρήγορα το γκολ με εξαιρετικό τελείωμα Μπενίτες

Ο Ολυμπιακός έχοντας δύο επιθετικούς στο βασικό του σχήμα ήταν περισσότερο αποδοτικός σε δημιουργία και εκτέλεση. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν αρκετά δυνατά το ματς και πίεσαν, φτάνοντας νωρίς στην επίτευξη του γκολ. Στο 13' ο Σαλίνο έκανε μπαλιά στον Μπενίτες που έγινε κάτοχος της μπάλας, γύρισε ωραία το σώμα του και με πολύ καλό τελείωμα άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 20' ακυρώθηκε σωστά γκολ του Μήτρογλου ως οφσάιντ ενώ η ανωτερότητα των Πειραιωτών στο γήπεδο ήταν φανερή. Παρά την προσπάθεια της Καλλονής να απειλήσει από τα άκρα ο Ολυμπιακός έβγαλε και άλλες φάσεις για γκολ και σκόραρε και στο 39' για το 2-0. Με αυτό το σκορ έκλεισε και το Α' μέρος.

Γκολ και ο Τσόρι και 3-0

Οι Πειραιώτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στην επανάληψη αποφασισμένοι ξανά για το καλύτερο δυνατό. Στο 57ο λεπτό πέτυχαν ένα ακόμα τέρμα για το 3-0. Ο Τσόρι έκανε μία μίνι κούρσα και μία πολύ καλή κίνηση για να έρθει το γκολ με πολύ καλό τελείωμά του.

Στο 71' οι πρωταθλητές έχασαν μοναδική ευκαιρία για να κάνουν το 4-0. Ο Ντουρμάζ σούταρε με τον Άλεξιτς να αποκρούει δύσκολα και τον Μήτρογλου στην επαναφορά της μπάλας να παίρνει το... ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά.

5-0 και πάρτι!

Στο 80' ο Αναστασιάδης έκανε τρία λάθη σε μία φάση για να φτάσει η μπάλα στον Μήτρογλου που παρότι κόπηκε αρχικά, πέφτοντας και από πλάγια θέση την έστειλε στα δίχτυα για το 4-0.. Στο 86' έγινε και το 5-0 μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μητρογκόλ. Έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Ντουρμάζ από τον Τσαμπούρη οι ερυθρόλευκοι έκαναν πέντε τα τέρματά τους. Στο τέλος η Καλλονή φάνηκε και τυχερή που δεν δέχθηκε και έκτο τέρμα, κάτι που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε συμβεί.

MAN OF THE MATCH: Οι Μπενίτες και Τσόρι. Ειδικά ο Παραγουανός ήταν άκρως θετικός για ακόμα μία φορά. Και οι δύο ήταν πολύ καλοί στα δημιουργικά και εκτελεστικά τους καθήκοντα καθώς σκόραραν κιόλας.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν καλά σε μία βραδιά με αλλαγές σε θέσεις, καθώς ο Ντοσεβί έπαιξε μέχρι και δεξί μπακ και ο Σιόβας αριστερό. Ξεχώρισαν οι Ντοσεβί και Φορτούνης με τον πρώτο να παίζει ακόμα και δεξί μπακ και τον δεύτερο να βρίσκει εκ νέου δίχτυα. Εδώ ανήκει και ο Μήτρογλου όχι για την συνολική του εικόνα αλλά για τα δύο του γκολ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Άλεξιτς και άμυνα της Καλλονής. Επίσης εδώ μπαίνει και ο Κεϊτά που ήταν αρκετά αρνητικός.

Η ΓΚΑΦΑ: Τα λάθη του κίπερ της Καλλονής και της άμυνάς του διαδεχόταν το ένα το άλλο. Κυρίως στα δύο πρώτα γκολ είναι αλλού για αλλού...

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής Κύζας με τους βοηθούς του είχαν αρκετά καλή εικόνα. Δεν έχουν υποπέσει σε σοβαρά λάθη. Σωστά ακυρώνεται το γκολ του Μήτρογλου και ενώ στο πέναλτι του Ντουρμάζ όπως φάνηκε υπήρξε παράβαση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Η Καλλονή με εξαίρεση κάποια λεπτά στο Α' μέρος και λίγο προς την επανάληψη δεν μπόρεσε να αποδειχθεί ένας σοβαρός και δυναμικός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι στο ματς - φιέστα για το 42ο τίτλο τους απέδωσαν ιδιαίτερα καλή μπάλα, προσέφεραν θέαμα, έβγαλαν φάσεις και σκόραραν και αρκετά τέρματα. Μία ιδανική... παράσταση από τους παίκτες του Βίτορ Περέιρα με τον Χόρχε Μπενίτες να δείχνει ξανά το πόσο απαραίτητος είναι για τον Ολυμπιακό. Το τελικό 5-0 ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για μία τέτοια βραδιά. Ένα 5-0 που ήρθε με 4 διαφορετικούς σκόρερ και τον Μήτρογλου να βρίσκει δίχτυα σε 2 περιπτώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα