Σενάριο για Παναθηναϊκό και Στράντμπεργκ (vid)

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Στράντμπεργκ (vid)

Gazzetta team
Σενάριο για Παναθηναϊκό και Στράντμπεργκ (vid)

bet365

Ακόμη ένα όνομα, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται, προστέθηκε στην λίστα του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας. Αυτό είναι του Στέφαν Στράντμπεργκ της Ρόζενμποργκ.

Η μεταγραφολογία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στον Παναθηναϊκό, ειδικά για την θέση στο κέντρο της άμυνας που μαζί με αυτή του δεξιού μπακ αποτελεί προτεραιότητα για τους «πράσινους»...

Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην λίστα, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται, είναι αυτό του Στέφαν Στράντμπεργκ της Ρόζενμποργκ.

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα του και ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του.

Αυτός, σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, δεν αποκλείεται να είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς για πρώτη φορά θέλει να βγει εκτός Νορβηγίας.

Μέχρι στιγμής, ο ύψος 1.89 αμυντικός έχει αγωνιστεί στην Βαλερένγκα, στην Μπραν και στην Ρόζενμποργκ, ενώ είναι και 3 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα