Ολυμπιακός: Οι πιθανοί διάδοχοι του Μαρινάκη στην προεδρία

Ολυμπιακός: Οι πιθανοί διάδοχοι του Μαρινάκη στην προεδρία

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Οι πιθανοί διάδοχοι του Μαρινάκη στην προεδρία

bet365

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αφήσει τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον διάδοχό του να έχει ήδη επιλεγεί.

Όπως αναφέρει το Goal, ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχει λάβει την απόφαση να εγκαταλείψει τη θέση του προέδρου, παραμένοντας ωστόσο από τη θέση του μεγαλομετόχου, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες μαζί με την διάδοχη κατάσταση.

Ο άνθρωπος που θα παραλάβει τα ηνία της προεδρίας από το Μαρινάκη, φαίνεται πως θα είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο αυξημένου κύρους στην κοινωνία. Ακούστηκαν ακόμη κάποια ονόματα, όπως του Κριστιάν Καρεμπέ (όπου υπάρχει κώλυμα), αλλά και των Βρέντζου, Κουντούρη και Πέτρου Κόκκαλη, ενώ η Live Sport σημειώνει πως βασικός υποψήφιος είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα