Χτυπάει Γιάνκοβιτς η ΑΕΚ

Gazzetta team
Χτυπάει Γιάνκοβιτς η ΑΕΚ

bet365

Σε επαφές με τον Μπόσκο Γιάνκοβιτς βρίσκεται η ΑΕΚ, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, με τον έμπειρο μέσο να μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SportDay, η Ένωση βρίσκεται σε επαφές με τον Σέρβο χαφ για να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα το προσεχές καλοκαίρι. Στα 31 του, ο Γιάνκοβιτς με μεγάλη καριέρα στο campionato (Παλέρμο, Τζένοα, Βερόνα), αλλά και στην Ισπανία (Μαγιόρκα), φέρεται να έχει δεχθεί κρούση από τους «κιτρινόμαυρους», έχοντας μάλιστα μιλήσει ήδη και για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται, από την ΑΕΚ επιβεβαίωναν την κρούση στον παίκτη, αλλά τόνιζαν ότι το θέμα θέλει ακόμη χρόνο για να προχωρήσει. Τις επαφές επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπός του, μιλώντας στην εφημερίδα: «Ναι, έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ. Γνωρίζω χρόνια τον κ. Μπάγεβιτς και έχουμε κάνει κουβέντα. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και η προοπτική αυτή δεν αφήνει αδιάφορο τον πελάτη μου. Θέλει να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο και η ΑΕΚ μπορεί να του το εξασφαλίσει αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα