Το πρόγραμμα της φιέστας!

Το πρόγραμμα της φιέστας!

Gazzetta team
Το πρόγραμμα της φιέστας!

bet365

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει για το 42ο πρωτάθλημα και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές στην φιέστα της Κυριακής!

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει το 42ο πρωτάθλημα και το πάρτι τίτλου αρχίζει στις 21.00! Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Καλλονή και το «Γ. Καραϊσκάκης» θα ζήσει μοναδικές ερυθρόλευκες στιγμές. Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον Μίκη Θεοδωράκη και φυσικά θα υπάρξει ειδική ενότητα. Αναλυτικά τι θα περιλαμβάνει η φιέστα της Κυριακής:

- Θα υπάρχει αφιέρωση στον Μίκη Θεοδωράκη

- Θα υπάρχει βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Deputy Directorτης UNICEF για την προσφορά του στο έργο της UNICEF.

- Θα γίνει παρουσίαση της ομάδας Νέων που πήγε στους «16» του Champions League.

- Θα υπάρχουν 42 μεγάλες σημαίες, η κάθε μια με μια χρονιά Πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της γιορτής οι συλλεκτικές σημαίες θα διατεθούν στο κοινό και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

- Οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν ένας - ένας και θα κάνουν την είσοδό τους με μουσική υπόκρουση που οι ίδιοι παίκτες έχουν διαλέξει. Οι ποδοσφαιριστές μετατρέπονται σε DJ της γιορτής.

- Βροχή βεγγαλικών την ώρα της στέψης!

- Στο ημίχρονο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα υποδεχθούν το Γυναικείο Πόλο (Πρωταθλήτριες Ευρώπης) και το Γυναικείο Βόλεϊ (Νταμπλούχες Ελλάδας).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα