Στη λίστα και... ονόματα!

Στη λίστα και... ονόματα!

Στη λίστα και... ονόματα!

bet365

Ενόψει της νέας χρονιάς, ο Παναθηναϊκός εχει στα σκαριά μεταγραφές που εκτός απο ουσία θα προκαλέσουν και αίσθηση αν υλοποιηθούν.

Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει να επιδείξει εντός συνόρων το Κύπελλο Ελλάδος που κατέκτησε πέρσι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ στις Ευρωδιοργανώσεις δεν έχει να επιδείξει τίποτα. Αυτό είναι επιθυμία όλων στο τριφύλλι» να αλλάξει... Ο στόχος ένας και ξεκάθαρος: Να ανεβει αισθητά επίπεδο και να επιστρέψει στους τίτλους, μαζι με μια πολυ καλη πορεία στην Ευρώπη.

Ο μεταγραφικος σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει και ήδη σε κάποιες θέσεις, οι συζητήσεις πανε καλα και εχουν μπει στην τελική ευθεία. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως στην λίστα του "τριφυλλιού" υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι εκτός απο ουσία θα προκαλέσουν ευχαριστη αισθηση στις τάξεις των οπαδών, που θέλουν να δουν σημαντική ενίσχυση μετα το περυσινο καλοκαιρι. Φυσσας και Βοκολος νυχθημερόν εξετάζουν λύσεις και στόχος τους ειναι να κλείσουν τα μέτωπα οσο το συντομότερο γίνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα