Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος ακούει τι λένε περί Ολυμπιακού και Τσάμπιονς Λιγκ και σχολιάζει στο blog του στο gazzetta, αμφιβάλλοντας για τα περί συμφωνίας με την ΟΥΕΦΑ...

ΤΡΕΧΕΙ, λέει, ο ΠΑΟΚ για να δει πως θα ζητήσει από την ΟΥΕΦΑ να αποβληθεί ο Ολυμπιακός από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Και τι κέρδος θα έχει ο ΠΑΟΚ; Σάμπως θα έρθει πρώτος στα πλέϊ οφς; Έχει έρθει ποτέ πρώτος ο ΠΑΟΚ στα πλέϊ οφς, όποτε συμμετείχε σε αυτά ο Παναθηναϊκός; Ο Παναθηναϊκός είναι ο μόνιμος πρωταθλητής των πλέϊ οφς. Όπως λέμε ο Ολυμπιακός είναι ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας εδώ και μία 20ετία.

Ο ΠΑΟΚ στην καλύτερη των περιπτώσεων να έρθει δεύτερος. Αλλά κι αυτό καλό είναι, ε; Μήπως παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ ξέρει από αυτά. Μία φορά που έπαιξε ξανά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε καθαρά από τη Μέταλιστ, αλλά τελικά…προκρίθηκε, λόγω τιμωρίας της για κάτι που είχε γίνει πριν κάποια χρόνια. Και μετά, ο ΠΑΟΚ, ξανααποκλείστηκε (από τη Σάλκε)!

Αλλά και δεύτερος ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρος ότι θα έρθει; Ας περάσει πρώτα τον Αστέρα και μετά το βλέπουμε. Γιατί απ΄ ότι θυμάμαι τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια φέτος ήταν Αστέρας-ΠΑΟΚ 3-0 και ΠΑΟΚ-Αστέρας 0-0, με τον ΠΑΟΚ να παίζει άμυνα μέσα στην Τούμπα

Γενικά για να δούμε ποιος θα περάσει τον Αστέρα. Γιατί κι ο Παναθηναϊκός τα παιχνίδια του με τον Αστέρα, έπρεπε να τα χάσει και τα δύο, άσχετα αν έσωσε με τα χίλια ζόρια δύο ισοπαλίες (1-1 στη Τρίπολη και 2-2 στη Λεωφόρο).

Όχι ότι έδειξαν καλύτερες οι δύο ομάδες από τον Ατρόμητο στα μεταξύ τους παιχνίδια. Να θυμίσω Ατρόμητος-ΠΑΟ 2-0 και ΠΑΟ-Ατρόμητος 2-0. Και ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1 κι Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 4-0...

Κι είναι τυχεροί όλοι που δεν θα παίξει πλέϊ οφς ο ΠΑΣ!

Τέλος πάντων, καταλαβαίνω ότι, «είναι πολλά τα λεφτά Άρη» και γι΄ αυτό γίνεται όλος ο…σκοτωμός, αλλά για τα περί αποκλεισμού του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ, κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει την ΟΥΕΦΑ. Ας λένε οι άλλοι ό,τι νομίζουν.

Μην βιάζεστε. Και μην προεξοφλείτε τίποτα. Ούτε καν τη συμφωνία της OYΕΦΑ με την ελληνική κυβέρνηση. Εγώ μαθαίνω ότι έχει ακόμη πολλά ψωμιά μέχρι τη συμφωνία. Αν υπάρξει συμφωνία. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αν δεν αλλάξουν πολλά πράγματα στο νόμο, θα έχουμε σοβαρό θέμα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.