Επίσημα για Ανδρεόπουλο η ΑΕΚ

Νίκος Μαρούδας
Επίσημα για Ανδρεόπουλο η ΑΕΚ

bet365

Σε επαφές με την διοίκηση της Κέρκυρας για την απόκτηση του 21χρονου μέσου είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το νησί, η ΑΕΚ.

Πιο προχωρημένο απ' ότι φαινόταν αρχικά είναι τελικά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλο. Όπως βγήκε νωρίτερα μέσα στη μέρα, η «Ένωση» εξετάζει την περίπτωση του νεαρού μέσου, καθώς τον θεωρεί έναν αρκετά εξελίξιμο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, που έρχονται από την Κέρκυρα, η υπόθεση είναι πιο προχωρημένη απ' ότι αρχικά παρουσιάστηκε... Συγκεκριμένα, από την ομάδα του Ιονίου, επιβεβαιώνεται πως υπάρχουν επαφές με την ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή και ότι οι κουβέντες είναι προχωρημένες. Αυτό όμως που ξεκαθαρίζεται, είναι πως δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη γραπτή πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ, κάτι που ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει πολύ σύντομα.

Πάντως, από την Κέρκυρα επίσης τονίζουν, πως εκτός από την ΑΕΚ υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν ρωτήσει για τον Ανδρεόπουλο. Δεδομένα όμως, το μέγεθος της «Ένωσης» δίνει το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους» αν τελικά αποφασίσουν να καταθέσουν και επίσημα την πρόταση τους για τον 21χρονο μέσο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα