Απασχολεί την ΑΕΚ ο Ανδρεόπουλος

Νίκος Μαρούδας
Απασχολεί την ΑΕΚ ο Ανδρεόπουλος

bet365

Την περίπτωση του 21χρονου μέσου εξετάζει η ΑΕΚ για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στην «Ένωση» και εξετάζεται η περίπτωσή του. Ο 21χρονος αμυντικός μέσος, είναι ένας από τους πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την απόδοσή του στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την ΑΕΚ, τον έχουν παρακολουθήσει τόσο στα μεταξύ τους παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας, όσο και σε άλλους αγώνες μέσα στη σεζόν και έχουν πάρα πολύ καλή γνώμη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση αμυντικού μέσου αυτή τη στιγμή, όμως το γεγονός ότι θέλουν να δημιουργήσουν ένα σύνολο στο οποίο θα υπάρχουν και εξελίξιμοι νεαροί ποδοσφαιριστές δίνει ένα... point στο να γίνει, αν δεν έχει ήδη γίνει, επίσημη κρούση στη Κέρκυρα για τον Ανδρεόπουλο.

H «Ένωση» είχε κινηθεί για τον ποδοσφαιριστή και πιο παλιά, αλλά τελικά τότε δεν είχε προχωρήσει το θέμα, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει αυτή τη φορά. Το ενδιαφέρον άλλωστε για τον νεαρό μέσο δεν είναι καινούριο, καθώς είναι από τις περιπτώσεις που υπάρχουν πάντα στη λίστα και όπως ήδη γράψαμε, παρακολουθούνται όλη τη σεζόν.

Άλλωστε, όπως είπαμε και παραπάνω, ο διεθνής με την Ελπίδων μέσος είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να έχουν και μεταπωλητική αξία, αλλά και μεγάλη εξέλιξη αν δουλέψει σε υψηλό επίπεδο, το οποίο μπορεί να προσφέρει η ΑΕΚ.

*Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ανδρεόπουλο, έγραψε πρώτο το enwsi.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα