Ίντερ για τρεις «ερυθρόλευκους» (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ίντερ για τρεις «ερυθρόλευκους» (pics)

bet365

Οι Ιταλοί επαναφέρουν στο προσκήνιο την Ίντερ για τους Ρομπέρτο, Κασάμι και Μαζουάκου, κάνοντας λόγο και για τις επαφές του Πιέρ Ισά στο Μιλάνο.

Από τον περασμένο Γενάρη η Ίντερ έχει στρέψει το βλέμμα της σε παίκτες του Ολυμπιακού και κυρίως σε περιπτώσεις σαν αυτές των Ρομπέρτο, Παϊτίμ Κασάμι και Αρτούρ Μαζουάκου. Η ιταλική έκδοση του Goal.com -την οποία υπογράφει δημοσιογράφος του Sky Sport Italia και του Goal.com- ανέφερε από το πρωί της Τρίτης ότι και οι τρεις παίκτες απασχολούν σοβαρά τους «Νερατζούρι» ενόψει καλοκαιριού.

Επίσης υπήρξαν και ανάλογα ρεπορτάζ στην Ιταλία και το απόγευμα. Το ρεπορτάζ αυτό μιλάει για τις επαφές που είχε την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο ο Πιέρ Ισά (σ.σ. που όμως συνεχίζει να είναι σε κρίσιμη καμπή στον Ολυμπιακό). Συζητήσεις που έγιναν και με ανθρώπους της Μίλαν αλλά και με ιθύνοντες της Ίντερ. Παράλληλα γίνεται μνεία και για ονόματα παικτών που μπορεί να απασχολήσουν τους Πειραιώτες σαν τους Χαντάνοβιτς (σ.σ. με την Ίντερ να προορίζει τον Ρομπέρτο ως διάδοχό του), Κουζμάνοβιτς, Ταϊντέρ και Σκελότο.

Από την άλλη ο Μίνο Ραϊόλα ως ατζέντης του Κασάμι έχει μιλήσει ήδη με αρκετές ομάδες της Ιταλίας, όπως τις Φιορεντίνα, Ουντινέζε αλλά και την Ίντερ. Για τον Κασάμι επισημαίνεται δε πως η Φιορεντίνα είχε κάνει πρόταση τον περασμένο Ιανουάριο, που όμως απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό ενώ για τον Αρτούρ Μαζουάκου αναφέρεται πως είναι και στο στόχαστρο της Γιουβέντους.

* Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να μιλήσει με την Άρσεναλ για τον Λούκας Ποντόλσκι. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως έχουν διαψεύσει ότι ασχολούνται με τον διεθνή άσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα