Κανονικά οι Νέτο, Βέρτζος στη Βέροια

Κανονικά οι Νέτο, Βέρτζος στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Κανονικά οι Νέτο, Βέρτζος στη Βέροια

bet365

Οι Νέτο, Βέρτζος συμμετείχαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση της Βέροιας, με τον Μπαργκάν να είναι ο μοναδικός απών, αφού ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Έναν βαθμό θέλει η «βασίλισσα» για την παραμονή.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Η «βασίλισσα του Βορρά» θέλει έναν βαθμό κόντρα στον σύλλογο της Κομοτηνής για να «κλειδώσει» την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, καθώς είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, όσοι και οι βαθμοί που απομένουν.

Στην ισοβαθμία υπερτερεί των ακριτών έχοντας καλύτερη επίθεση, που είναι το τρίτο κριτήριο σε τέτοια περίπτωση, αφού αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες έχουν στα μεταξύ τους παιχνίδια από έναν πόντο και μηδενική διαφορά τερμάτων, με το ματς του πρώτου γύρου να λήγει 1-1. Έτσι, αν χάσει ο Πανθρακικός θα την έχει... από κάτω στην ισοβαθμία, εκτός κι αν ηττηθεί συνάμα και ο Πανιώνιος, που θα φέρει την ομάδα της Ημαθίας στο +4 από τη ζώνη με 3 βαθμούς να απομένουν.

Βέβαια, η ομάδα της Ημαθίας χρειάζεται τον βαθμό, ώστε να μην είναι ορατό και το ενδεχόμενο της ισοβαθμίας με άλλους τέσσερις συλλόγους, σενάριο το οποίο φαντάζει δύσκολο, καθώς θα προκύψει μόνο από έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, λοιπόν, η τεχνική ηγεσία είχε ευχάριστα νέα στο σημερινό πρόγραμμα, που περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια 6 εναντίον 6. Σε αυτό έλαβαν κανονικά μέρος οι Ντάρσι Νέτο και Άγγελος Βέρτζος, με τον Κενάν Μπαργκάν να αποτελεί τη μοναδική απουσία.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής (3/5) να είναι αμφίβολη. Ενόψει αυτού η προετοιμασία της Βέροιας θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (29/4) στο αθλητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι.

Τέλος, μόνο ικανοποίηση μπορεί να υπάρχει για το γεγονός ότι η ΠΑΕ δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό και έλαβε την άδεια για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, κάτι που σημαίνει πως δε θα έχει περιορισμός στις μεταγραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα