Τσιντώτας: «Μαθαίνω δίπλα στον Σηφάκη»

Τσιντώτας: «Μαθαίνω δίπλα στον Σηφάκη»

bet365

Έτοιμος να... αρπάξει την ευκαιρία στον Λεβαδειακό, δήλωσε στο gazzetta.gr ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που μίλησε για το ντεμπούτο του στην Super League και την «ευεργετική» παρουσία του Μιχάλη Σηφάκη.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, λίγο μετά το ντεμπούτο του στην Super League με την φανέλα του Λεβαδειακού, μιλάει για την ευκαιρία που πήρε, τους στόχους του για το μέλλον, αλλά και την ευεργετική παρουσία του Μιχάλη Σηφάκη,που μαζί με τον προπονητή του τον βοηθούν να μάθει και να ανέβει επίπεδο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου και ειδικά, που συνδυάστηκε με μία τόσο σημαντική νίκη. Η αλήθεια είναι πως πάντα φροντίζω να δουλεύω και να είμαι απόλυτα έτοιμος για την ευκαιρία. Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, πως... έρχεται η ώρα μου.

Ήταν ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και όμως, ο προπονητής με εμπιστεύτηκε, γεγονός που μου δίνει δύναμη για την συνέχεια. Ελπίζω πως θα κερδίσω μέσα από σκληρή προσπάθεια κι άλλες ευκαιρίες».

-Το έργο σου, πάντως, δεν είναι εύκολο, αφού έχεις... απέναντί σου έναν καταξιωμένο και αναγεννημένο τερματοφύλακα, τον Μιχάλη Σηφάκη...

«Δεν το βλέπω έτσι, δεν τον έχω απέναντί μου, αλλά δίπλα μου. Και οι τρεις τερματοφύλακες έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις και οι παρουσία του Μιχάλη εμένα με βοηθάει πάρα πολύ. Μαθαίνω δίπλα του, ενώ και ο πολύ υψηλός ανταγωνισμός που δημιουργείται, μου δίνει έξτρα κίνητρο να παλέψω και να ανεβάσω την απόδοσή μου.

Μεγάλη είναι και η βοήθεια που έχουμε από τον προπονητή μας, τον κ. Ζαλαόρα. Αυτό φαίνεται και από την απόδοση του Σηφάκη, που έχει ανέβει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες, ενώ και εμένα με έχει ανεβάσει, τόσο σαν παίκτη, όσο και στην ψυχολογία και με βοήθησε να είμαι έτοιμος και να κερδίσω την ευκαιρία μου».

-Ποιος είναι ο στόχος σου για την επόμενη σεζόν;

«Θα ήθελα να καθιερωθώ στην ομάδα μου, να καταφέρω να φτάσω στο επίπεδο που απαιτείται και να γίνω βασικός. Δουλεύω πολύ με στόχο να κάνω το πρώτο βήμα, θέλω πάντα να παλεύω για το καλύτερο, να βελτιώνομαι διαρκώς και να διεκδικώ το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα