Αδειοδότηση ο ΠΑΣ, playoffs ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Αδειοδότηση ο ΠΑΣ, playoffs ο Ατρόμητος

bet365

Σενάριο που θέλει τον ΠΑΣ να εξασφαλίζει την αδειοδότηση, αλλά όχι και τη συμμετοχή του στα playoffs, με τη θέση του να παίρνει ο αμέσως επόμενος.

Όπως αναφέρει η SportDay, η ομάδα των Ιωαννίνων μπήκε στη ρύθμιση, όμως η εξέλιξη αυτή δεν της εξασφαλίζει απαραίτητα και τη συμμετοχή της στα playoffs, αφού στην UEFA είχαν ενημερωθεί ότι πολλές ομάδες έχουν θέμα με τις οφειλές στο δημόσιο και έδειξαν διαλλακτικοί για να μπουν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, με μία όμως σημείωση. Να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα έως τα μέσα Απριλίου, δίνοντας δηλαδή παράταση από τις 31 Μαρτίου που ήταν η ημερομηνία για να κατατεθούν τα απαραίτητα έγγραφα των ομάδων για το φάκελό τους.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται ο ΠΑΣ να πάρει άδεια για εντός των συνόρων, αλλά όχι και για εκτός. Γεγονός που μπορεί να οδηγήσει την αμέσως επόμενη ομάδα στη βαθμολογία στη διαδικασία των playoffs. Όπως φαίνεται αυτή θα είναι ο Ατρόμητος, που για να το πετύχει χρειάζεται μόλις μία νίκη στα δύο ματς που απομένουν για να βγάλει εκτός συναγωνισμού Ξάνθη και Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα