Ζαρκάδας: «Μια παρέα γράφει ιστορία»

Νίκος Μαρούδας
Ζαρκάδας: «Μια παρέα γράφει ιστορία»

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρας, Γιώργος Ζαρκάδας, μέσω facebook έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τα αποδυτήρια...

Η δίψα για νίκη στο Ηράκλειο και παραμονή στη κατηγορία για την Κέρκυρα ήταν τεράστια. Άπαντες σε διοίκηση τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ήταν αποφασισμένοι να τελειώνουν από την Δευτέρα την υπόθεση παραμονής.

Στη Κρήτη μαζί με την αποστολή, βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Ζαρκαδάς, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και τόνισε πως μια παρέα έγραψε ιστορία, με σχόλιό του στη φωτογραφία που ανέβασε από τα αποδυτήρια μετά το 2-1 επί του Εργοτέλη, στο facebook.

«Η φετινή Κέρκυρα αποδεικνύει πώς μια παρέα μπορει να γράψει ιστορία. 43 παληκαρίσιοι βαθμοί και συνεχίζουμε. Συγχαρητηρια σε ολους.», ήταν το σχόλιο του προέδρου της Κέρκυρας.

Δείτε τη δημοσίευση:

Η φετινή ΚΕΡΚΥΡΑ αποδεικνύει πώς μια παρέα μπορει να γράψει ιστορία. 43 παληκαρίσιοι βαθμοί και συνεχίζουμε. Συγχαρητηρια σε ολους.

Posted by George Zarkadas on Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα