Εκ του αποτελέσματος...

Εκ του αποτελέσματος...

Εκ του αποτελέσματος...

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την προσπάθεια του ΑΡΗ στο ποδόσφαιρο και τις αισιόδοξες προβλέψεις στο μπάσκετ που θα επικυρωθούν με...χρήμα.

Το παιχνίδι στην Καβάλα ήταν μία ελπίδα για τον Αρειανό ότι θα εξαρτάται αποκλειστικά από την δική του ομάδα η πρώτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας. Δυστυχώς για τον ΑΡΗ και ευτυχώς για τον Πανσερραικό ο κ. Διαμαντίδης που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι για την ομάδα της Καβάλας και να ήθελε να το χάσει τόσο άσχημη εκτέλεση δεν θα έκανε, ενώ ο... τερματάς της Καβάλας στην κεφαλιά slow motion του Γκόγκα, είπε να δώσει μία χαρά παραπάνω σε φίλους του συμπολίτη που έχουν “σαψαλωθεί” φέτος με το βόλει και αντί να μπλοκάρει την μπάλα, μιμήθηκε τον Χιμένεθ σε καρφί, αλλά εντός της εστίας του.

Δεν φταίει όμως στον ΑΡΗ κανένας άλλος εκτός από τον εαυτό του. Ποτέ μα ποτέ ο ΑΡΗΣ όποτε χρειάστηκε την συνδρομή έστω και μιας άλλης ομάδας για να πετύχει τον στόχο του δεν υπήρχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Να θυμηθώ την παλιά καλή Χαλκηδόνα στο ματς με τον συμπολίτη Απόλλωνα; Να θυμηθώ (αχχαχαχαχαχ) τον συμπολίτη ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα; Να θυμηθώ τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη με την Λάρισα που και με ισοπαλία ο ΑΡΗΣ έβγαινε Ευρώπη;

Ή μήπως το παιχνίδι του Ολ. Βόλου-ΠΑΟ με τον περίφημο Μάνταλο και το τελικό 3-2; Πόσα ακόμα παιχνίδια μπορώ να θυμηθώ κι εγώ, αλλά και οι παλιότεροι την ίδια στιγμή που ο ΑΡΗΣ με δικές του νίκες έδωσε ακόμα και πρωτάθλημα στον συμπολίτη για να μην πάω στο μπάσκετ όπου όλοι φυσικά θυμούνται ότι πήγε και κέρδισε μέσα στο Ρέθυμνο και ο συμπολίτης σώθηκε από την πτώση στην Α2.

Ο ΑΡΗΣ τόσο στην Καβάλα όσο και πλέον στο Αγιονέρι (Ανδρέα Παντζιαρά πραγματικά ελπίζω να με διαψεύσεις και να γίνω ρόμπα, αλλά κανένας στον σύλλογο δεν ελπίζει ότι η ομάδα σου θα κόψει βαθμό στους Σερραίους την τελευταία αγωνιστική), ελπίζει σε μία ισοπαλία μίας ομαδας που στα δυο παιχνίδια με ΑΡΗ και Καβάλα είχε συνολικά 3 τελικές. Μία στο Βικελίδης και 2 στην Καβάλα, αλλά πήρε τη νίκη που τον κρατάει στην κορυφή.

Ο ΑΡΗΣ αν θέλει να ξεμπλέξει από την αναμονή της ανόδου ως δεύτερος και κυρίως την καταστροφολογία που θα επέλθει ως τότε, οφείλει να ελπίζει και να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του.

Στον δεύτερο γύρο έχει δώσει 12 παιχνίδια. Έχει 11 νίκες και μία ήττα με 1-0. Αυτό το γκολ είναι το μοναδικό που έχει δεχθεί σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο, αλλά δεν είναι στην κορυφή γιατί πάρα πολύ απλά ο Πανσερραικός με την ίδια ομάδα που είχε και στον πρώτο γύρο έχει χάσει μόνο στο Βικελίδης. Απέκτησε...ομοιογένεια και κερδίζει παντού. Αλλά και για αυτό η ευθύνη είναι του ΑΡΗ και των δικών του αποτελεσμάτων.

Θα περιμένω και τα επόμενα παιχνίδια για να εκφράσω συνολική άποψη. Θεωρώ ότι η διοίκηση Κάλας θα κριθεί αποκλειστικά από το αν θα πετύχει τον στόχο της ανόδου ή όχι. Εκ του αποτελέσματος θα κριθεί και για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα ή όχι. Γιατί η αποτυχία της επίτευξης στόχου θέλοντας και μη θα σημαίνει και την αποχώρηση από την διοίκηση, έστω και αν τελικά η ομάδα ανέβει ως δεύτερη κανά δίμηνο μετά. Αυτό φυσικά κανείς δεν πρέπει να το έχει δεδομένο. Με αυτή την ΕΠΟ και σε αυτή την χώρα...

Πρώτα όμως θα πρέπει να περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι... βιάζονται να σφραγίσουν την αποτυχία προφανώς και ένα κομμάτι τους το θέλει κιόλας.

Γιατί το τελικό αποτέλεσμα εντός γηπέδου θα επηρεάσει τον κόσμο στην κρίση του και για όσα διαδραματίστηκαν μέσα στην σεζόν. Για κάποιους η... σωτηρία θα είναι η άνοδος της ομάδας. Κάποιοι άλλοι όμως ξέρουν ότι ο μόνος τρόπος να... σωθούν θα είναι το μπάχαλο που θα ακολουθήσει την μη άνοδο, έστω και αν τελικά αυτή προκύψει ένα δίμηνο μετά. Εκ του αποτελέσματος, λοιπόν...

ΥΓ1 Το ταμείο θα γίνει μετά το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά σε κάθε περίπτωση για όσους...ξεχνιούνται ο ΑΡΗΣ...έπεσε από την κορυφή με Κάμπος μετά από το ματς με την Καβάλα και αφού είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με τον επόμενο αντίπαλο του ΑΡΗ, Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Επειδή το αποτέλεσμα μετράει. Ο ΑΡΗΣ σε εκείνο το ματς είχε 30 τελικές και χαμένο πέναλτι, αλλά έχασε δυο βαθμούς. Τον ένα να είχε τώρα θα κάναμε άλλη κουβέντα. Όπως επίσης έναν να είχε πάρει στην Δράμα πάλι υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε. Το αποτέλεσμα και στις δυο περιπτώσεις ήταν αποτυχημένο. Γιατί τα γράφω αυτά; Μπορεί ο Κάλας από την στιγμή που ήρθε να πλήρωσε τα πάντα και μάλιστα και της προηγούμενης χρήσης, αλλά αν δεν ανέβει η ομάδα στα μάτια του κόσμου θα έχει αποτύχει. Προλαβαίνει...

ΥΓ2 Αν η ομάδα μπορεί (και αυτό λένε οι κανονισμοί που όμως για να τρέξουν τις διαδικασίες θα πρέπει πρώτα οι ομάδες να δηλώσουν Γ εθνική. Αυτό δεν θα γίνει πριν τον Ιούνιο, αλλά ο ΑΡΗΣ πρέπει να το εξασφαλίσει πριν την λήξη του πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν. Φέτος ανεβαίνει ένας, αλλά οι συμμετοχές δηλώνονται το καλοκαίρι, γκε, γκε;

ΥΓ3 Στο μπάσκετ συνειδητά δεν έχω γράψει κάτι αυτές τις μέρες. Για να μείνω στο νόημα του κειμένου. Το αποτέλεσμα μετράει. Και το αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει να κάνει με την εισροή χρημάτων στους λογαριασμούς της ΚΑΕ. Σήμερα ή αύριο θα πρέπει ο κύριος ευρώπουλος να εισρεύσει για να τρέξουν οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Διακρίνω μία σοβαρότητα ως σήμερα και μία εχεμύθεια και από τις δυο πλευρές που αποδεικνύει τα κίνητρα αμφοτερων. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να αλλάξει ο σύλλογος σελίδα.

ΥΓ4 Καταπληκτικός ΕΣΑΚΕ. Ο ΑΡΗΣ έμεινε ένα μήνα χωρίς επίσημο αγώνα, ο Παναθηναικός έπαιζε Ευρωλίγκα, αλλά ο ΑΡΗΣ θα είναι ο κουρασμένος γιατί ο ΕΣΑΚΕ όρισε το ματς για την Τρίτη το βράδυ, 3 μέρες μετά τα Τρίκαλα. Όσοι ξέρουν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό για μία ομάδα και τι κίνδυνοι υπάρχουν (ήδη υπάρχουν τραυματισμοί και είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Τόμας), αλλά σε κάθε περίπτωση το Παλέ πρέπει το βράδυ της Τρίτης να είναι κατάμεστο. Αν συμβεί αυτό ο ΑΡΗΣ μπορεί να κάνει μία μεγάλη νίκη που θα του επιτρέψει να πάρει το πάνω χέρι για την τέταρτη θέση. Αν φυσικά οι σφυρίχτρες σταματήσουν να τον ξεσκίζουν κάθε εβδομάδα.

ΥΓ5 Μετά τον υποβιβασμό του Εργοτέλη, αδειάζει μία ακόμα θέση αν αναλογιστούμε τις δηλώσεις του κ. Τζώρτζογλου ότι θα δηλώσουν Γ εθνική...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!