Δεύτερη ευκαιρία σε Γκαβιλάν;

Δημήτρης Τομαράς
Δεύτερη ευκαιρία σε Γκαβιλάν;

bet365

Ο Χάιμε Γκαβιλάν δεν έχει ικανοποιήσει τόσο με τις εμφανίσεις του όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία και να μείνει και του χρόνου στον Πλατανιά.

Ο Γκαβιλάν αν και ήρθε με μεγάλες περγαμηνές στα Χανιά δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Από την μία η αγωνιστική του ετοιμότητα που δεν ήταν η προβλεπόμενη και από την άλλη τα προβλήματα τραυματισμών του δεν του επέτρεψαν να παίξει όσο καλά μπορεί. Στον Πλατανιά δεν είναι και τόσο ικανοποιημένοι από τον Χάιμε Γκαβιλάν, όμως ενδέχεται να πάρει μία ακόμα ευκαιρία και να μείνει και τη νέα σεζόν ως μία εναλλακτική λύση για την επίθεση. Επίσης ο έμπειρος άσος ολοκλήρωσε το ματς με τον Παναιτωλικό με ενοχλήσεις στον δικέφαλό του και πρόκειται να κάνει άμεσα μαγνητική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα