Ολυμπιακός: Μήτρογλου vs Τσόρι! (pics)

Ολυμπιακός: Μήτρογλου vs Τσόρι! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Μήτρογλου vs Τσόρι! (pics)

bet365

Παρά τις διαφωνίες που είχαν, είναι πολύ καλοί φίλοι. Στο γήπεδο όμως έχουν μία μεγάλη... κόντρα. Τσόρι και Μήτρογλου μάχονται για το ποιός θα κόψει πρώτος το νήμα στα γκολ στο πρωτάθλημα!

Την Κυριακή το απόγευμα έμελλε να σκοράρουν και οι δύο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και κόντρα στον Πανιώνιο. Με διαφορά ενός λεπτού. Και φυσικά να πανηγυρίσουν μαζί σαν μικρά παιδιά... Τσόρι και Μήτρογλου παραμένουν οι τοπ σκόρερ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα έχοντας 14 γκολ έκαστος και περιθώριο 2 αγωνιστικών για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να φανεί ποιός θα... τερματίσει πρώτος! Ο Μητρογκόλ σε 22 αναμετρήσεις στην Σούπερ Λίγκα έχει 14 γκολ βάζοντας 1 τέρμα ανά 4,6 προσπάθειες. Ο Τσόρι από την μεριά του μετράει 14 τέρματα σε 28 ματς και 1 γκολ ανά 5,6 τελικές. Ο Αργεντίνος βέβαια έχει κάνει και double double διότι εκτός από τα 14 γκολ του έχει και 10 ασίστ ενώ ο Μήτρογλου δεν έχει καμία στο φετινό πρωτάθλημα. Παρακάτω δείτε όλες τις φετινές στατιστικές επιδόσεις και των δύο στο πρωτάθλημα.

Ο Μήτρογλου εκτός των άλλων έφτασε τα 80 γκολ στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για την 4η συνεχόμενη χρονιά που βάζει διψήφιο αριθμό τερμάτων στην Λίγκα. Από αυτά τα 55 είναι με τον Ολυμπιακό σε 115 παρουσίες. Με τον Πανιώνιο έχει 8 γκολ σε 11 αγώνες και με τον Ατρόμητο 17 γκολ σε 34 αγώνες. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 107 τέρματα σε 236 παρουσίες. Αντιστοίχως δείτε πιο κάτω τι έκαναν ο Μήτρογλου με τον Τσόρι πέρυσι στο πρωτάθλημα:

* Στην Gallery δείτε σε φωτό σε ποιές στατιστικές κατηγορίες της Λίγκας είναι οι Τσόρι και Μήτρογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα