Απρόοπτο με Γκαζαριάν

Νίκος Μαρούδας
Απρόοπτο με Γκαζαριάν

bet365

Μια δυσάρεστη είδηση περίμενε τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν το πρωί της Δευτέρας, καθώς «έχασε» τον πατέρα του με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την Κρήτη όπου βρισκόταν για το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Εργοτέλη ώστε να βρεθεί στη πατρίδα του.

Ένα απρόοπτο περίμενε το πρωί της Δευτέρας τον Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς ο Γκαζαριάν αποχώρησε από το Ηράκλειο και την αποστολή της Κέρκυρας, μιας και ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του. Όπως είναι λογικό, ο Αρμένιος αναχώρησε αμέσως για την πατρίδα του ώστε να βρεθεί κοντά στους δικούς του ανθρώπου και φυσικά να δώσει το παρών στη κηδεία.

Μια αρκετά σημαντική απώλεια για την Κέρκυρα ενόψει του... τελικού με τον Εργοτέλη, αλλά όπως είναι λογικό η ανθρώπινη ζωή μπαίνει πάνω απ' όλα. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Γκαζαριάν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα